Acasa » Concursuri » Concurs acvarii de apa sarata editia 1

Concurs acvarii de apa sarata editia 1

concurs-acvarii-de-apa-sarata-editia-1

15.04 - 31.07.2015
15.04 - 01.07.2015
01.07 - 31.07.2015

Toti participantii la concurs vor primi un cadou surpriza din partea sponsorului Echipamenteacvarii.ro la inscrierea in concurs.

CONDITII DE PARTICIPARE 


1.Pentru a putea participa trebuie sa fiti inregistrat, apoi sa prezentati poze cu acvariul dumneavoastra.
2.Pozele trebuiesc sa fie de calitate superioara si cat mai explicite. Nu puteti participa cu acelasi acvariu de mai multe ori. Atasat de pozele acvariului trebuie sa dati date tehnice despre acesta, cat si ce vietati sunt in interiorul lui: ex.
-a - Acvariu: 100L-b - Lumina: metal halide, t5, t8 sau leduri-c - Aparatura: sump si ce contine-d - Corali: Alveopora gigas 2, Miss ricordia 1, etc-e - Pesti: Amphiprion clarkii 4, Amphiprion percula 2, etc.-f -  Decor: spartura coral 1-3mm, piatra coral uscata, piatra vie 10 kg.-g - Substante: Calciu, etc.
3.Pentru a participa la concurs trebuie sa aveti minim 5 poze, din care una obligatoriu sa se vada tot acvariul
4.In concurs pot participa numai acvarii de apa sarata.
5.Pentru participare este obligatoriu ca pozele prezentate sa fie de calitate superioara iar acvariile sa respecte criteriile de punctare ale concursului.

MODALITATE DE VOT:
1.pentru a putea avea drept de vot trebuie sa ceri aprobarea adminului2.pentru a putea avea drept de vot trebuie sa fi logat si a ai minim 100 posturi pe forum3.un acvariu poate vi votat o singura data pe parcursul concursului, de un singur utilizator4.cei care vor vota un acvariu cu nota 10 si un altul sau mai multe cu nota 1 li se va retrage dreptul de vot si vor risca depunctarea acvariului in cazul in care au unul inscris in concurs.

NU VOR PUTEA PARTICIPA IN CONCURS URMATOARELE ACVARII:1.acvariile ce contin corali sau decoruri din plastic2.acvariile care au suprapopulate3.acvariile care au lipsa descriere4.acvariile carora li se vad filtre, furtune, cabluri, etc.5.acvariile ce contin specii de pesti necompatibile


Acvariul prezentat trebuie sa fie acvariul propriu, www.acvariidevis.ro nu raspunde pentru pozele ce sunt copiate de pe alte site-uri si prezentate in acest concurs. In cazul in care se demonstreaza ca acvariul nu este al dumneavoastra veti fi descalificat. Cei care vor incerca sa triseze prin ori ce metoda vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.
 
PREMII:LOCUL I - pesti si corali sau aparatura in valoare de 300 RON

LOCUL II - pesti si corali sau aparatura in valoare de 200 RON

LOCUL III - pesti si corali sau aparatura in valoare de 150 RON(la ridicarea premiilor trebuie facuta dovada precum ca acvariul cu care ati participat este al dumneavoastra)

Concursul este sponsorizat de Echipamenteacvarii.ro


Va multumim si va dorim SUCCES!

loading
Utilizatori
Oferta acvarii
Contact

Telefon: 0765.262.525
Email: contact
Cere o oferta de pret »

Chestionar

Iti doresti schimbarea siteului cu o verisune mai noua?

Voteaza » Vezi toate poll-urile »
Stiati ca?

Pestii simt durerea si stresul, la fel ca mamiferele si pasarile.