1 Editat de Axl (2011-10-11 04:03)

Subiect: Invitatie - Let's Moonwalk

As dori sa invit colegii de pe acvariidevis.ro, dar nu numai la un eveniment care se va desfasura weekendul acesta la sala de dans Lotus Dance.

http://passiondance.eu/img/lotusdance-mj.JPG

Este vorba de un curs de dans combinat cu aerobic pe tema Michael Jackson, cu melodii precum Beat it, Scream, Smooth Criminal, Blood on the Dance Floor, Thriller si multe multe altele.

In felul acesta sa speram ca se vor mai calma spiritele pe forum, vom face cunostinta cu noi colegi, vom mai da cateva grame jos de la burta si poate sa ne si strangem in "camera de sedinta" pentru o cafea/suc/bere si o mica barfa.

Un clip de la evenimentul de weekendul trecut(scuzati calitatea destul de slaba, inca ma lupt cu soft-ul de editare sa il fac sa se vada mai bine): [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M62gXDYoEms[/youtube]

Intrarea este libera si puteti sa va aduceti si prietenii, familia, cunostintele. Nu conteaza varsta, kilogramele sau indemanarea la dans. Toata lumea e binevenita!

Singura rugaminte este sa ma contactati daca doriti sa veniti, telefonic, pe e-mail, PM sau lasati mesaj aici. Doresc sa fie maxim 18 persoane in grupa pentru a nu fii prea aglomerat in sala. Daca o sa fie nevoie, o sa mai formez inca o grupa de la ora 14:00 la 15:00.


Adresa: Strada Popa Stoica din Farcas Nr 92 (zona Baba Novac/Alba Iulia). Harta si mijloacele de transport le gasiti pe: http://www.lotusdance.ro/contact/ (site inca in constructie)
Ora: 11:00-->12:00.
Contact: 0741.072.102, 0766.528.163 sau axl.adrian@yahoo.com

LET'S HAVE SOME FUN PEOPLE!!!

The dance is a poem of which each movement is a word.

Re: Invitatie - Let's Moonwalk

Arata bine, felicitari pentru munca depusa.

Lucrul important este acesta: Sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai pentru ce ai putea sa devii.

3

Re: Invitatie - Let's Moonwalk

Un mic update, in grupa de la 11 la 12 nu mai sunt locuri.
O sa incerc sa formez grupa promisa de la ora 14 la 15, 12 locuri disponibile.

The dance is a poem of which each movement is a word.