21

Re: Salutare tuturor

Frumos e putin spus...Felicitari! applause

22

danielt A scris:

Superb!

Cum le-ai cocotat acolo? Au ceva material in care sa-si bage radacinile?

Pe lemn este infasurat fir de pescuit dupa care am prins cateva fire de staurogyne.  shark-thumbsup

23

Pai si nu le deranjeaza asa suspendate? Fara un substrat? Asta ma interesa pe mine. Cum le legi acolo, nu-i bai smile

24

danielt A scris:

Pai si nu le deranjeaza asa suspendate? Fara un substrat? Asta ma interesa pe mine. Cum le legi acolo, nu-i bai smile

Cu penseta iei fiecare fir de staurogyne si il introduci pe dupa firul de pescuit;dupa ce planta se dezvolta ii tai radacinile(firisoarele albe) ca sa arate frumos.
Staurogyne se dezvolta si daca nu este in substrat.
Sper ca ti-am putut fi de ajutor. shark-thumbsup  Ape limpezi  wink

25

bine ai venit si ai un acvariu super  hug

26

petre79 A scris:
danielt A scris:

Cu penseta iei fiecare fir de staurogyne si il introduci pe dupa firul de pescuit;dupa ce planta se dezvolta ii tai radacinile(firisoarele albe) ca sa arate frumos.
Staurogyne se dezvolta si daca nu este in substrat.
Sper ca ti-am putut fi de ajutor. shark-thumbsup  Ape limpezi  wink

Desigur, mersi de clarificare  shark-biggrin

Salut si bine ai venit in comunitatea Acvarii de vis! Acvariul arata senzational, felicitari  applause  applause . Sunt sigur ca multi vor avea de invatat cate ceva de la tine  noroc

Foarte frumos acvariul. Sincer îi invidiez pe cei care au asemenea acvarii plantate. Poate într-o zi mă voi hotărî şi mă voi apuca şi eu de un plantat luând ca model acvariile voastre.

Nu-i suficient sa fi un bun profesionist daca nu poti fi un bun dascal!

29

[imagine forum acvarii de vis][imagine forum acvarii de vis]

Dupa mici modificari....am revenit cu cateva poze  cool

30

applause  applause Magnific de frumos,bravo!!! shark-thumbsup

Ai un acvariu foarte reusit  applause si contrastul dintre plante este pe masura fish-thumbsup

Petre mai omorât cu acvariul tău dar parca tot mai bine este live  shark-thumbsup

"Atinge steaua de neatins si nu-i uita pe cei care au crezut in tine..."

super fain!intradevar felicitari.

Gratis nu exista,ieftin nu rezista

34

lup cosmin A scris:

Petre mai omorât cu acvariul tău dar parca tot mai bine este live  shark-thumbsup

Oricand si la orice ora esti invitatul meu pentru a-l vedea live   wink  wink

35

neutral  neutral  neutral  neutral  neutral  neutral  neutral  neutral  neutral  neutral  neutral  neutral  neutral  neutral  neutral  neutral  neutral  neutral  neutral  neutral  neutral  neutral  neutral  neutral  neutral  neutral  neutral  neutral

"Nici un om nu este suficient de intelept de unul singur."

36

Frumos!
smile

Mi-am reglat culorile si contrastul la monitor cu pozele tale!  applause Superb!

38

Va multumesc tuturor pentru aprecieri,  plecaciuni  ma bucur ca va place acvariul si am sa va tin la curent cu evolutia lui .........sau pote cine stie cu un nou setup   omfg

39

Bravo,frumos si sanatos!