1

Subiect: proba power-head

din cate am inteles pe aici si din alte parti,o proba la un power_head se face astfel:vezi in cat timp umple un bidon si se calculeaza cati litri ar veni pe ora.

am urmatoarea problema:mi-am luat acum vreo doua luni doua power-head-uri de 650l/h.astazi m-am gandit sa vad si eu daca se respecta litrajul.primul power-head mi-a umplut un bidon de 2 l in 30sec iar al doilea in 20sec.dupa calculele mele ar fi 200 si ceva si 350l/h.am calcult eu gresit,se testeaza altfel sau asta e raspunsul?este normal ca un power-head de 650l/h sa scoata jumate?

2

Re: proba power-head

la power-head stiu ca se ia in calcul si inaltimea la care ridica, cu cat este mai inalt cu atat scade mai mult, si acum pe bune nu cred ca scoate exact cat scriu pe ele(mai este si reclama sufletul comertului)

The woman- not every monster live in the wild

3

Re: proba power-head

1.am incercat la cativa cm,deci nu se pune problema de distanta nici inaltime
2.chiar de ar fi chestia cu reclama(ceea ce nu ar fi in regula absolut deloc) nu ar trebui sa filtreze doar jumatate

acum,ii intreb pe cei care au probat power-head-uri ce rezultate au avut(legat de ce se spune si ce e propriu zis)?sau cei care vor sa isi testeze ii astept cu raspunsuri

4

Re: proba power-head

Ai facut proba cu power head-ul de la pornire 30 sec sau cu el pornit ai inceput numaratoarea celor 30 sec?
Adica ma gandesc ca ei socotesc cu "start lansat" cum se zice.

Closing your eyes forces you to look at the darknes inside your head!

5

Re: proba power-head

liloss,vad ca sti mai bine.eu am pornit numaratoarea in momentul in care l-am bagat in priza,nu am stiut ca se face cu "start lansat".o sa mai incerc maine.nici nu am stiut ca tb 30 sec,eu umpleam un bidon de 1l.
intre timp l-am curatat bine bine si am uns axul cu niste ulei de bucatarie(,mi-am adus aminte ca at cand l-am cumparat era asa unsuros,cu ce ar merge mai bine sa il ung?) si am reusit sa mai scot inca 100l,adica in total 450l/h.

6

Re: proba power-head

Nu cred ca vei ajunge la cat scriu ei pe cutie dar te apropii. Ei dau pe cutie datele obtinute in conditii ideale. Or face testele in vid ? :pp

Closing your eyes forces you to look at the darknes inside your head!

7

Re: proba power-head

deci 450l/h e bine?!