1

Subiect: www.seachem.ro

Buna tuturor,

revin cu vesti proaspete:

Azi am lansat www.seachem.ro! Site-ul contine descrierile produselor, link-uri catre documentatia in limba engleza( articole, studii, etc).

Multe noutati va asteapta, si mai multe se pregatesc:

http://www.seachem.ro/images/saruriciclidebanner.jpg

Site-ul are doua caracteristici interesante: contine pretul recomandat de vanzare pentru fiecare produs, in functie de dimensiunile disponibile in .ro, precum si o lista cu partenerii seachem, magazine, distribuitori si forumuri prietene!

Si pentru ca lansarilor le sta bine cu sindrofii, petreceri si cadouri, va astept la promotia de luna Mai-Iunie la "Beginner pack Marine", care contine 10kg din sarea cea mai buna la nivel mondial si 1 flacon de Prime, Reefdip sau Amguard, la alegere. Atentie, stocul este limitat!!!

Just add water. Seachem will do the rest.

2

Re: www.seachem.ro

va asteptam in continuare pe www.seachem.ro pentru info privind produsele si propunerile noastre, pentru apa dulce si/sau apa sarata!

Pentru acvaristii de apa dulce, incepand cu 10 iunie vom avea disponibila linia completa de fertilizare flourish, in toate cantitatile( 100ml, 250ml, 500ml), disponibile la toti partenerii nostri!


Tot pe pagina flourish aveti toate preturile recomandate, cel mai probabil ca acestea vor fi si la distribuitorii online, deci va asteptam precomenzile de pe acum! Lectura placuta( aveti descrierea tuturor produselor din gama flourish, precum si dozajele necesare, in functie de volumul acvariului), deci va puteti planifica linistiti consumul

http://seachem.ro/images/Flourish_250mL.jpghttp://seachem.ro/images/FlourishIron_250mL.jpghttp://seachem.ro/images/FlourishNitrogen_250mL.jpg

Just add water. Seachem will do the rest.

3

Re: www.seachem.ro

Seara buna .Am si eu o intrebare .Solutia alpha si sarurile de ciclide americane au garantie,am inteles ca sunt anorgance si nu expira .Este adevarat sau nu!