1

Subiect: Produse noi in linia pentru .Ro

buna tuturor,

revin cu vesti foarte bune pentru acvaristul pasionat din Romania: lista de produse disponibile pentru Romania s-a imbogatit considerabil, ajungand la cca 100 de produse.

ca noutati absolute mentionez:

1) linia Aquavitro verde(pentru apa dulce), echivalentul liniei albastre, de recif. Este linia premium, produse de o calitate/puritate exceptionale, insa nu doar puritatea le face de exceptie ci si tehnologia si filosofia din spatele proiectarii acestor produse.

http://www.aquavitro.com/images/plant_group.jpg

va las placerea descoperirii detaliilor despre produse.

2) este disponibila intreaga linie de bufferi si saruri de reconstituire a apei pentru ciclide! De la discusi la central africane, toate ciclidele pot avea apa "de acasa"

http://seachem.ro/images/CichlidLakeSalt_500g.jpghttp://www.seachem.com/Products/images/TanganyikaBuffer_500g.jpg

3) in paralel cu linia Aquavitro verde, devine disponibila intreaga linie Flourish, de aditivi pentru apa dulce.

Flourish( microelemente), Flourish Excel( carbon organic), Flourish Iron( Fe), Flourish Nitrogen(N), Flourish Phosphorus(P), Flourish Potassium( K)!

4) substraturile premium Flourite si Flourite red, disponibile in cantitati suficiente pentru orice dimensiune a proiectului! Este substratul care nu trebuie inlocuit( decat daca doriti o schimbare de decor smile ), fara sa trebuiasca sa fie inbunatatit prin adaugarea de laterita, de exemplu.

http://www.seachem.com/images/Flourite_bulk.jpg



Voi reveni pe parcursul zilelor urmatoare cu detalii suplimentare, pana atunci va astept pe www.seachem.ro

Just add water. Seachem will do the rest.