Re: STEAUA - Chelsea

Cam hazardata comparatia, smile mi am permis sa raspund pt ca nu fac parte din hoardele de huligani  care merg la stadion doar ca sa injure nu conteaza pe cine sau ce ,ei atat vor sa faca saracii sa injure pana le bubuie vena sau fac avc .
:fok  :fok In speranta ca nu am suparat pe nimeni.

bafta,

42 Editat de dan.matei26 (2013-03-01 12:12)

Re: STEAUA - Chelsea

Cred ca la acest meci comentariile sunt de prisos!am vazut ,pentru prima data o unitate intre suporteri si parca acest meci ne-a legat mai mult ca si romani.2 stadioane pline , o singura echipa ...a romaniei.In speranta ca atmosfera va fi una unica in Romania , si ca totul va decurge frumos, haideti sa lasam ciobanii, manelistii ,semintarii tipici plaiurilor noastre si sa-i balacarim dupa meci.Acest meci este prea frumos , nu pot sa zic important ,pentru ca era evident ca daca ne calificam vom da de "crema" ,asa ca Hai Steaua !Hai Romania! :noroc  :noroc  :noroc

Gratis nu exista,ieftin nu rezista

43

Re: STEAUA - Chelsea

andrei_bv85 A scris:

Cam hazardata comparatia, smile mi am permis sa raspund pt ca nu fac parte din hoardele de huligani  care merg la stadion doar ca sa injure nu conteaza pe cine sau ce ,ei atat vor sa faca saracii sa injure pana le bubuie vena sau fac avc .
:fok  :fok In speranta ca nu am suparat pe nimeni.

   Daca este atit de hazardata, ce rost are fragmentul "nu fac parte din hoardele de huligani  care merg la stadion doar ca sa injure nu conteaza pe cine sau ce ,ei atat vor sa faca saracii sa injure pana le bubuie vena sau fac avc."? lol
   Cu putin realism, vei recunoaste ca ai ajuns sa faci parte din "exceptia care intareste regula"! lol

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

Re: STEAUA - Chelsea

Oare demisia Sanctitatii Sale sa creeze un asemenea dezechilibru?  :omfg  :omfg Am putea continua la nesfarsit :stupid , totusi, eu continui sa indemn la fair play .
Si categoric Hai Steaua...Hai Romania!!!
O seara buna.

bafta,

45

Re: STEAUA - Chelsea

Le Recomand din suflet, "incultilor sportiv", lecturarea acestui comunicat. Sursa, pagina Universitatii Craiova:

ROMANIA - CHELSEA, asa incheie PRO TV promo-ul pentru meciul steaua - Chelsea.
Vocea spune "Romania- Chelsea", iar pe ecran apare steaua (scris mic) si textul "Romania - Chelsea".

De cand steaua reprezinta Romania? De cand isi permite PRO TV sa sugereze ca o tara intreaga sustine o echipa al carei nume e sinonim cu nedreptatile din timpul comunismului: "astea-s meciuri in care suntem toti pe teren, 20 de milioane de titulari"?!?
Chiar nu incalca nici o reglementare a CNA?…

Uitam (sau nu cunoastem) trecutul acestei echipe si incepem sa o promovam ca pe un simbol demn de a fi identificat cu Romania??
Pe scurt: clubul a fost infiintat printr-un decret al Comandatului Suprem al Armatei Romane in 1947, a intrat direct in primul esalon fotbalistic (fara a parcurge promovarile regulamentare), a castigat, prin diverse mijloace, zeci de titluri de campioana, foarte multe in detrimentul unor echipe mai bune, a racolat cei mai buni jucatori din tara ca sa castige in 1986, cu mult noroc, dupa un parcurs facil si penalty-uri in finala, Cupa Campionilor Europeni.
Performanta? Cu ce pret? Sportul, deci si fotbalul, ar trebui sa implice o competitie corecta, sa nu promoveze furtul, ci egalitatea de sanse.
Si aici ajungem la sistemul valori… uitam prea usor si adoptam prea usor asa zise "valori". Pentru mine steaua e Iliescu, al carui trecut comunist nu l-au stiut sau l-au uitat cetatenii care l-au ales presedinte al Romaniei. steaua mai poate fi cocalarul care a furat prin tari straine, iar acum parcheaza un Q7 alb (asta e stereotipul in mintea mea) in mijlocul intersectiei. Si noi ce facem? Nu ne intereseaza cum a facut banii, dar spunem: "da, bai, un om [de afaceri] descurcaret!"

Acum poate sar suporterii de ocazie, cu argumentul patriotului: "e o echipa romaneasca, e normal sa tinem cu ea!". Argumentul asta denota cat de slabi suntem si cum ne agatam de orice motiv pentru a ne declara mandria de a fi romani, desi poate in restul timpului ne declaram scarbiti de a noastra Romanie.
NU, nu trebuie sa tii cu o echipa doar pentru ca e romaneasca. Fanii Realului nu tin cu Barcelona, fanii Liverpool nu tin cu Manchester, fanii Borrusiei nu tin cu Bayern, dintr-un motiv foarte simplu, pentru ca performanta primeaza in acele campionate si n-au nevoie de meciuri surogat in cupele europene.
Daca fotbalul romanesc nu ar fi atat de corupt, echipele cu adevarat valoroase ar ajunge sa participe in cupele europene si, in timp, ar aparea si performanta.

Asa ca, PRO TV ar trebui sa lase deoparte prezentarile de tip "nationalist" si sa nu mai promoveze simboluri ale furtului pe fata. steaua - Chelsea, ziua cutare, ora cutare e mai mult decat suficient.
Istoria stelei nu poate fi stearsa asa cum trecutul unui criminal de razboi nu poate fi ignorat. Cu atat mai putin poate fi pus semnul de egalitate intre Romania si steaua!

Iar tu, suporter de ocazie al stelei, daca la baza esti suporter al oricei alte echipe, sustine-o doar pe aceea, pentru ca sunt toate sansele sa fie o echipa mult mai demna de admiratie decat va fi vreodata steaua. Cu exceptia cazului in care esti dinamovist. wink

0749.650.678

46 Editat de dan.matei26 (2013-03-05 23:32)

Re: STEAUA - Chelsea

mdea...trebuia si aici o carcoteala, logic.asta e ,unii joaca la protv joi seara , altii nu.Nu stiu ce echipa sustii , dar iti garantez ca nici una nu merita sa mori sau mai rau...sa omori pentru ea.cat despre...protv...cna si alte tampenii....mah.....PAI DACA ECHIPELE ROMANESTI...jucau ca real ,barca si ce exemple ai tu acolo......logic ca nu tineai cu ele ca,alea din juma in juma de ora joaca in 2-3-4-5 campionate odata (vorba vine).sunt echipe care se intalnesc in europa intre ele mai des decat in campionat...e la mintea cocsului ca...nu se suporta...dar echipa ta ,care o sustii ,oricare o fii ea...ca sa urasca pe steaua cand joaca in europa...TREBUIE INTAI SA DEA DE EA IN EUROPA. :hug  :hug
si inca ceva.....nu cred ca e ok sa se inceapa si pe forumul asta balacareli stadionale ,ivite pur si simplu din invidie.succes echipei tale in campinat....si sper sa dai de steaua in europa ca sa o urasti intradevar. :noroc
a,si inca ceva....daca nu iti convine joi de joi sa dai la protv si sa vezi steaua in europa.....da pe digi...e mai interesant.schimba frate canalu,nu costa
:noroc  :noroc
nu a zis nimeni ca trebuie sa fii fanatic,sau visator ca ii rupe steaua pe chelsea dar....noi stelisti cred ca ne permitem sa ne uitam la un meci frumos , interesant ,oricare va fii scorul.si pe langa noi sa se uite si cine vrea. :hug  :hug

Gratis nu exista,ieftin nu rezista

47 Editat de catalos (2013-03-05 23:58)

Re: STEAUA - Chelsea

lucian pana cand vom avea onoarea de a ne mandri cu prezenta mai multor echipe romanesti in europa league, champions league sau orice alte competitii fotbalistice (sau de orice alta natura sportiva) personal consider ca orice roman este demn de respect  ca in momentul unor asemenea "dispute" sportive internationale sa sustina echipa reprezentanta a tarii sale, iar acest lucru nu tine de nationalism, ci de ratiune si de suflet.


daca dta doar cand faci referire la clubul steaua te raportezi la "furt si coruptie", atunci te rog da-mi voie sa iti reamintesc (daca ai uitat cumva) ca ESTI ROMAN; nu este nevoie sa imi argumentezi ca esti suporterul echipei rapid sau dinamo, sau craiova, etc. - pentru ca la fel ca si in cazul stelei, dovezi de coruptie si furt vei regasi la fiecare dintre echipele mai sus mentionate (vezi cazul transferurilor), iar daca vei sapa in anale (stii dta mai bine unde trebuie cautat) ma indoiesc ca nu vei gasi dovezi convingatoare deranjante.


Cat despre suporterii de okazie - fie ei ai stelei, ai rapidului, aI echipei dinamo, sau aI oricarei alte echipe, personal cred ca NU EXISTA ASA CEVA; cei pe care dta ii numesti suporteri de ocazie, SUNT DE FAPT ROMANII mentionati de mine un pic mai sus; poporul acesta care s-a saturat de minciuna, de promisiuni, de greutati si nevoi, si care isi cauta bucuria si se leaga de orice le-ar putea aduce un pic de FERICIRE, orice i-ar face sa zambeasca si le-ar acorda privilegiul de a se mandri ca sunt romani.

catalos

Re: STEAUA - Chelsea

catalos  :apl

Scopul scuza mijloacele! Oare?

49 Editat de dan.matei26 (2013-03-06 00:18)

Re: STEAUA - Chelsea

sincer eu zic sa evitam sa comentam acest post acum...mai sunt 2 zile.....o sa fie o seara placuta...ce rost are sa ne facem nervi degeaba.
pentru a patrunde in polemici banuiesc ca sunt forumuri de specialitate , si nu cred ca are rost aici.nu zic ca trebuie sa fie toti stelisti,clar nu ,fiecare tine cu ce echipa vrea ,dar......sa stea in ograda lui.niciodata nu am fsot de acord ca eu,ca stelis , sa intru in gruprile de dinamovisti,rapidisti etc ,si sa turn gaz pe foc sau sa arunc asa....o pleasca ca sa stic cheful omului.asta nu inseamna ca nu are dreptul la parerea lui dar...nu cred ca ne intereseaza momentan. :stupid
daca vrei sa intram in .....subiect...o putem face dar,hai sa urmarim meciul care vine si cui nui place sa schimbe canalul.
:noroc  :noroc

Gratis nu exista,ieftin nu rezista

Re: STEAUA - Chelsea

nu ai cum sa spui trup si suflet pentru culori si apoi sa afirmi k ai aceleasi trairi din fata aragazului k este 100 lei biletul... daca esti suporter... fan... ultras... nu cetatean faci tot posibilul sa ajungi la meci... asa cum au zis unii: muncesti peste program, te infometezi, vinzi, amanetezi, dai in cap, sari garduri... totul sa ajungi pe stadion si sa-ti sustii echipa favorita... din peluze... dar cum pe vremea realuluii aveai ab la tr a IIa, cred k si acum tot acolo mergi... asa ca nu ar fi o pierdere pt nimeni daca nu ai veni pe stadion... tu si toti cetatenii de la tribuna I si tribuna a IIa, care ati face un efort mult prea mare sa cantati alaturi de peluze... voi stiti doar sa huiduiti si sa fluierati cand are adversarul mingea... sa stiti ca nu faceti bine... chiar faceti rau... in cazul asta galeriile nu se mai aud.. sper sa intelegi ceva din ce ti-am scris aici si sa vezi ce inseamna trup si suflet pentru culori, ce inseamna o iubire ros-albastra... ce inseamna Sacrificiu Unitate Demnitate(SUD)
P.S. : imi cer scuze daca acest comentariu a deranjat pe cineva... dar din pacate asta e realitatea... sunt oameni care pleaca la jumatea meciului ca steaua e condusa cu 3-4-5 la 0... de ce nu ati ramas voi toti aia de pe la tribune sa va aplaudati echipa si la bine si la rau... macar pana in minutul 90 nu inca jumatate de ora dupa terminarea meciului asa cum a facut Peluza SUD... de ce atunci cand sunt meciuri pe ghencea nu veniti??? v-a luat mall arena mintile??? multi sustinesti ca iubiti steaua... sunteti oameni falsi... in Ghencea un bilet e 5 lei la peluza... 10 lai la aIIa.. de ce nu veniti?? ca nu aveti "confortul" de pe arena??? fratilor nu mai sustineti ca iubiti steaua daca faceti parte din cei despre care am vorbit mai sus... inca odata imi cer scuze daca v-am deranjat cu acest post

catalos A scris:

desi "stelist pana la moarte - si dincolo de ea" nu indraznesc sa intru in polemici pt ca eu sunt unul dintre cei care consider ca este exagerat de mult sa dai 100 lei pe un bilet la meciurile actuale ale stelei.

Justific afirmatia precizand ca atunci cand real madrid venea la bucuresti eu eram inca "un fericit" posesor de abonament la tr II, si stelist infocat cum eram si sunt, cu abonamentul in mana (abonament pe care am platit ceva chischirei la vremea aceea) realizez ca "mi se acorda privilegiul" de a fi printre primii cei care pot achizitiona bilete pt tot parcursul stelei (meciurile de acasa) din grupe; - adicatelea dupa ce ca dadui atatia bani pe abonament sa ii mai bag aluia alta gramada frumoasa de bani in visterie, ca sa faca el "meybachu mare" ?!?! 
Ca afirmatia lu` JIJI fu` destul de clara: "asa e cand stai la masa cu bogatii...."

Asa ca "iaca-ta-ma-s cel mai mare sustinator al stelei din fata aragazului", avand in continuare aceleasi simtaminte si trairi.


Trup si suflet pentru culori, o echipa ce face furori ...........

Sacrificiu Unitate Demnitate

51 Editat de catalos (2013-03-06 14:07)

Re: STEAUA - Chelsea

bogdan tase imi asum in totalitate cele scrise de mine (si evidentitate de catre dta)  si la fel ca si colegului lucian permite-mi rogu-te sa iti subliniez si dtale ca si eu, ca si dta, ca si colegul, SUNT OM si SUNT ROMAN, care traieste, iubeste, si MUNCESTE IN ROMANIA; in momentele in care rezultatele muncii tale care sunt vazute si apreciate de toata lumea sunt ignorate de cei care te platesc, iar in ziua in care iti iei sotia de mana si va deplasati impreuna la un market sa faceti aprovizionarea necesara (ca tot romanul) constati ca tu nu ai bani in cont (conform clauzelor contractuale) si de asemenea ca acest bani iti vor intra in cont uneori cu o intarziere de pana la doua saptamani, este mai mult decat evident ca nu  te simti tocmai confortabil; ca sa nu mai pomenim de diminuari salariale invocand motive tipic romanesti; iar toate astea nu tin seama ca esti familist cu unul - doi - sau mai multi copii, nu tin cont ca undeva la un avizier tu esti trecut ca fiind restant la plata cotelor ce ti-au revenit, etc.

Iar dta imi argumentezi mie cu "dai in cap ....." !  (oare ce varsta ai de iti permiti asemenea "indrumari parintesti" ?)


Si acum pentru a reveni la footbal,  in urma celor exemplificate de mine - spune-mi tu te rog care ar trebui sa fie imaginea unui "trup si suflet pentru culori" ?

Cum ar trebui sa isi sustina el echipa, exista vre-un mod standard de a te manifesta in momentele in care echipa ta disputa o partida in cadrul unei intreceri competitionale sportive?

Pentru a vedea ca "nu vorbesc din carti", daca  imi este permis de catre administratie, eu pot argumenta oricand atat prin imagini cat si prin filmulete, ce inseamna sa fii un "ULTRAS de galerie" - chiar in templul fotbalului (asa cum ii placea unui bun stelist sa zbiere in microfon) - singurele probleme ar fi ca in clipuri pot exista mesaje obscene la adresa altor echipe

"Daruiti-va ca noi, vrem sa fim invingatori ...."

catalos

52

Re: STEAUA - Chelsea

Faceti voi (microbistii) ce faceti si dati cu mu... in fasole (unii)! lol  Si democratia asta originala, din tara asta la fel de originala, este de vina. Saracuta de ea, a incaput pe mina unora, care o confunda cu libertinajul si... uite ce iese! :stupid
   Pentru cine nu(-si) recunoaste fanatismul, nici chiar atunci cind este la fel de mare si prezent ca Himalaya:
   - este dovada teribilismului infantil, devenit cronic, indiferent de virsta
   - este dovada lipsei de discernamint
   - este dovada lipsei de civilizatie
   - este dovada lipsei de cultura
   - este dovada frustrarilor mai mult sau mai putin reale
   - este dovada predispozitiei catre violenta (verbala si fizica)
   - este dovada lipsei de respect
   - este expresia dorintei de a iesi in evidenta, in mod nejustificat, facil si prin orice mijloace
   - este dovada lipsei de responsabilitate
   - este dovada lasitatii
   - este comportamentul specific indivizilor lipsiti de preocupari serioase, constante si creative
   ESTE UNUL DIN STADIILE COMPORTAMENTALE, CARE AU CA FINALITATE MARGINALIZAREA SOCIALA, HULIGANISMUL SI CHIAR TERORISMUL!!!

   Daca prin cele scrise mai sus, am dat o veste proasta unora, care s-au recunoscut intr-una sau mai multe din situatiile pomenite, imi pare rau! lol

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

Re: STEAUA - Chelsea

se pare ca nu ai inteles nimic din ce am spus eu.... referitor la dat-ul in cap era o METAFORA care sa evidentieze faptul ca atunci cand sustii ca iubesti pe cineva sau ceva faci totul sa fie bine pentru persoana sau echipa respectiva in cazul nostru... nu am zis nimanui sa fure pentru un bilet la meciul de joi... si... vorbesti de injuraturi fata de rivali in peluze... hai sa-ti dau cel mai bun exemplu... de ce cand in peluze se canta frumos si se scandeaza numele stelei(90%din meci) voi tribunele nu cantati si atunci cand se striga m.. dinamo.. sau aia cu am avut si vom avea mereu va ridicati toti in picioare si incepeti sa cantati/strigati/injurati???????? si inca o data... te rog sa nu o iei personal.... am facut referire la tine pentru ca postul tau s-a intamplat sa-l citesc.... nu am absolut nimic cu nimeni... pur si simplu e trist cum unii merg si ragusesc sa creeze atmosfera aia care a ajutat-o pe steaua sa treaca de ajax si altii vin sa se dea la fel de mari stelisti... e trist cand va vad ca generalizati huliganismul din peluza... din cauza a 30-40 de nebuni pusi pe scandal trebuie sa generalizati ca toti sunt teribilisti sau huligani?? fenomenul de ultras nu e ala in care toata lumea injura sau se ia la bataie... fenomenul ultras e ala in care toata lumea canta si incearca sa-si ajute echipa... de ce in anglia poate sa cante tot stadionul?? si va spun ca si acolo injura galeriile.. si acolo sunt batai... mai urate ca la noi... dar nu sunt mediatizate ale lor pentru ca si la ei ca si la noi sunt incidente reduse... dar din cauza presei care mediatizeaza si fabuleaza si exagereaza toate prostiile oamenii si-au facut o impresie gresita despre suporteri... dupa cum am spus si in postul anterior... imi cer scuze daca am deranjat pe cineva

Sacrificiu Unitate Demnitate

54

Re: STEAUA - Chelsea

ca o paranteza la cele precizate anterior - la ora la care CFR juca cu BASEL in deplasare, jobul meu mi-a oferit sansa de a fi prezent pe stadionul celor de la basel, si de a fi unul dintre cei care RAGUSEAU sustinannd cu frenezie echipa CFR-ului direct din tribuna stadionului; la fel as proceda pentru oricare dintre echipele romanesti care mi-ar acorda acest privilegiu.


facand referire la sloganurile ce contin injurii - fara de tagada acestea sunt prezente la toate galeriile sustinatoare ale echipelor din capitala; dupa cum bine poti observa si pe stadioane si la difuzarea meciurilor la tv exista diverse categorii de varsta pentru suporteri, iar sustinerea echipei poate fi facuta in multitudine de feluri (un suporter cu varsta de pana la 23-24 de ani se va exprima verbal total diferit, fata de sustinatorul care vine la stadion insotit de sotie si copil - asta este verificat de-a lungul atator ani de tribune si peluze).

catalos

55

Re: STEAUA - Chelsea

Toata stima pentru incurajarea echipei respective, cu toate ca, nu esti suporterul ei (asa reiese) si ti-ai si asumat riscul s-o incurajezi fiind in minoritate absoluta, pe un stadion strain.
   In privinta modului in care suporterii, in raport de virsta pe care o au, isi sustin echipa, avem puncte de vedere oarecum diferite.
   Tind sa-ti dau dreptate in cazul celor care vin insotiti de sotie/prietena si/sau copii. Intra-adevar, acestia isi reprima (daca au) pornirile huliganice, din jena fata de insotitori, pe cind cei care vin neinsotiti dau (daca au) friu liber tuturor pornirilor negative. Am spus ca "tind" sa-ti dau dreptate, pentru ca am rezerve fata de faptul ca, virsta si starea civila ar fi cu adevarat determinante in manifestarea unui comportament. Am vazut atit tineri insotiti de femei si/sau copii, cit si oameni in virsta, in aceeasi situatie, care deopotriva se manifestau in cel mai reprobabil mod cu putinta.
   Bunul simt si civilizatia rezulta strict din educatia primita de fiecare din noi, nu sunt legate de virsta!
   Exista tineri civilizati dar si tineri huligani, sa nu uitam insa ca ambele categorii... imbatrinesc dar nu se schimba!

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

Re: STEAUA - Chelsea

Atunci cand mai scapam cate o injuratura eram incurajat sa ma duc pe stadion sa ma manifest - acum observ ca nici acolo nu se mai poate  lol .

Scopul scuza mijloacele! Oare?

57

Re: STEAUA - Chelsea

machiaveli A scris:

Atunci cand mai scapam cate o injuratura eram incurajat sa ma duc pe stadion sa ma manifest - acum observ ca nici acolo nu se mai poate  lol .

   In totul exista o masura si echilibrul este o virtute. Aici, am inteles ca discutam despre comportamentele extreme, nu despre "scapatul" unei injuraturi lol
   Ma intreb care este imaginea unui stadion de fotbal, in mintea celor care ne trimit acolo (sau in padure), cind manifestam un anumit comportament? Nu cumva, este in ca o dovada ca... nu iese fum, fara foc? lol

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

58

Re: STEAUA - Chelsea

Acum, cu 5 ore inaintea inceperii meciului, ca roman, spun:
HAI STEAUA!!!
   Se incumeta cineva, sa spuna altceva? lol

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

59

Re: STEAUA - Chelsea

HAI STEAUA!!!   :sok

Re: STEAUA - Chelsea

da Radule,eu!
DUTE RUSE, DUTEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! :apl  :noroc
am inima cat un purice,iar ma uit la meci cu pastilele langa mine. :smoke  :smoke  :smoke  :smoke  :smoke

Gratis nu exista,ieftin nu rezista