1 Editat de mitzha (2013-10-29 12:35)

Subiect: Cubul cu creveti

Salut,

Vroiam sa "ma laud" cu rosiorii mei smile.
Ca si fauna in acvariu sunt : melci de substrat (cat cuprinde  smile ), 2 asasini, o colonie de rosiori (mandria acvariului smile )
Ca si plante am incercat sa il tin cam la un minim tinand cont ca nu prea mai gasesc timp de tuns, pantat, aranjat s.a.m.d. am lasat doar plante fara pretentii prea mari, cativa anubias, niste phoenix moss si Microsorum pteropus.
In cateva zile am sa mai adaug si cativa creveti Crystal Red, m-am pregatit in prealabil cu parametrii apei, in prezent sunt la PH 6,8  si GH este in prezent cam in jurul valorii de 7 , o sa incerc sa mai scad putin duritatea apei.
Daca cineva mai experimentat are niste sfaturi pentru mine legat de Crystal Red le primesc cu multa placere smile

Scuze de claritate sunt facute cu telefonul, sper sa revin in curand cu niste poze mai clare cel putin cand se vor alatura albinutele smile

2 Editat de visiniu (2013-10-31 12:57)

Re: Cubul cu creveti

http://imageshack.com/a/img841/4707/0ja7.jpg
http://imageshack.com/a/img600/3323/q88y.jpg
http://imageshack.com/a/img22/425/lijj.jpg

Si pozele...

3

Re: Cubul cu creveti

Cam de o saptamana au ajuns in acvariu si niste proaspeti locatari Red Crystal , nu am avut timp sa pun si poze pana acum, si nici nu reusesc sa prind mai mult de unu in poze smile)

4

Re: Cubul cu creveti

Nu cred ca vei reusi sa le oferi conditii necesare si rosiorilor si CRS, au cerinte diferite.

5

Re: Cubul cu creveti

Ph-ul este 6,8 iar duritatea este 5.
As spune ca parametri sunt ok pentru CRS iar pentru RCS, ph-ul este acceptabil (intre limite) duritatea este putin cam mica, dar pana acum nu vad sa fie probleme pentru RCS, au oua in continuare, vad in continuare micuti prin acvariu, nu am vazut semne ca nu le-ar prii pentru moment.
Oricum ca idee, desi suna urat, prioritari sunt CRS big_smile