Subiect: Acvariu nou

Buna ziua tuturor pasionatilor de acvaristica ! Ma numesc Radu, si tocmai ce am terminat facultatea, si avand in vedere ca am un loc de munca si un buget lunar stabil , sa imi amenajez un acvariu in casa. As dori sa achizitionez un acvariu second hand destul de maricel impreuna cu standul pe care va fi asezat acesta: bugetul pentru acvariu ( bazinul propriu-zis ) as dori sa fie pana in 1000 de RON.  Din cautarile mele pe olx am gasit urmatoarele optiuni :
http://olx.ro/oferta/vand-acvariu-600l-stand-capac-lumini-ID3SIcg.html#1e8643e891
http://olx.ro/oferta/vand-acvariu-aquael-ID3hj5A.html#37c854232d
http://olx.ro/oferta/vand-acvariu-complet-240-litri-ID4nZCv.html#37c854232d. As dori sa ma ajutati in vederea alegerii acestuia deoarece nu stiu exact ce ar trebui sa urmaresc si daca ar trebui sa fie acoperit sau doar cu nsite neoane deasupra fara capac. De asemenea as dori sa ma lamuriti daca sunteti amabili cu privire la ce aparaturi mai trebuiesc achizitionate, filtre, recipiente de co2 s.a.m.d.
As dori sa il amenajez la interior de la zero si in pricipiu as dori sa aiba cat mai multa verdeata, cu mult moss si cateva pietre. Voi atasa doua poze pentru a va arata ideea pe care as dori sa merg .
In ceea ce priveste populatia acvariului as dori in primul rand sa aiba 4-6 creveti, un card de neoni si scalari/discusi. Exista vreo problema in ceea ce priveste compatibilitatea crevetilor cu scalarii sau discusii. Daca da, este posibil sa achizitionez creveti deja maturi pentru a evita bataile intre pesti.
Ce ma sfatuiti sa fac ?

2

Re: Acvariu nou

Uite aici ce-ti trebuie, daca se incadreaza in ideea ta de bazin: http://www.acvariidevis.ro/forum/topic/ … u-700-lei/