Subiect: acvariu nou

Va salut. Am o problema, am pornit un acvariu, primul acvariu, si din ce am mai citit nu am realizat corect ciclarea. Sa incep cu inceputu.
Acvariul este de 60 de litrii, diversa startup, am mai cumparat o pompa de aer cu doua iesiri, filtru cascada ultraslim- us03, cateva filtre de rezerva la el, nisip jbl granulatie 0.4 parca, termometru si cateva plante. Am pus toate, inauntru am pornit acvariul, am lasat sa mearga in gol cateva zile. Am cumparat 8 pesti  4 anci si 4 hoplo, 2 anci au murit in primele zile. Restu s-au adaptat si sunt ok. Am cumparat si cateva plante si le-am pus in apa cam de o saptamana. Acu 3 zile m-am trezit ca apa incepe sa se inverzeasca si sa imi atace toate plantele, parca incep sa se topeasca frunzele.

Intre timp am mai tot citit pe internet si am observat cati pasi am ratat legat de ciclul azotului.

Nu stiu ce sa fac in momentu de fata sa salvez ce mai pot. Pestii i-as putea muta la o vecina care are acvariu, dar cu acvariul ? sa il opresc si sa incep de la 0 ? am doua boluri si as putea muta plantele acolo. Am atasat cateva poze. De doua zile acvariu este pe intuneric si nu am mai hranit nici pestii, azi ar fi a treia zi. Astept mustrari si sugestii  sad

http://postimg.org/gallery/aodia2lo/b175cd5c/