1

Subiect: sa ne descretim fruntile

urmariti videoul de pe acest link daca stie care sa-l puna aici ar fi ok
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z-nFB--be2U&feature=player_embedded#![/youtube]

RESPECTA CA SA FII RESPECTAT

2

Re: sa ne descretim fruntile

nu ma lauda nimeni cu acest desen?

RESPECTA CA SA FII RESPECTAT

3

Re: sa ne descretim fruntile

...te duci la administratia financiara si spui: Buna ziua, ma puteti ajuta si pe mine?...[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z3nZdkn_ASw[/youtube]

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

Re: sa ne descretim fruntile

tare adibingo lol lol lol lol

Vorba dulce mult aduce.
......................
Nu-ti baga nasul unde nu-ti fierbe oala.

5

Re: sa ne descretim fruntile

Am citit un zvon cum ca UE ne va "obliga" sa ne ingropam si noi ca ei. Si ca restul lumii. Ce frumos ar fi. Desi articolul si comentariile erau pe un ton foarte indignat.

Care ar fi diferentele....

Inmormantare UE:

1. A crapat nea Gica.
2. Constatam asta.
3. Aducem si un medic / scoatem certificat prin care constatam asta si pe hartie
4. Sunam firma servicii funerare, comandam una bucata sicriu
5. Il ducem pe nea Gica la capela.
6. Anuntam pe cei apropiati ca a crapat nea Gica. Le zicem adresa capelei.
7. Ne adunam la capela, schimbam o vorba despre nea Gica.
8. In cursul aceleiasi zi, pompele funebre vin, il ridica pe nea Gica si il ingroapa / incinereaza / impaiaza / criogenizeaza / ce-o fi, in functie de preferinte.
9. Odata ingropat, Gica acolo ramane. Daca doresc, vizitatorii sunt bineveniti cu o floricica sau fara

Inmormantare romaneasca.

1. A crapat nea Gica
2. Constatam asta. Inainte de a suna medic sau de a scoate certificat sunam pe toti care il stiu sau nu pe Gica si anuntam asta.
3. Revenim cu certificatul si ne facem loc prin marea de oameni care au venit sa il vada pe Gica mort si sa bea gratis o tuiculita. Intre timp Gica e tinut pe masa trei zile. Asa mort, da.
4. Aducem 3 femei sa il spele si 2 barbati sa il barbiereasca - ritual antecrestin, apropo -
5. Sunam popa. Ne rugam de popa sa vina de parca ar fi ceva nemaintalnit si nemaipomenit de nou in cariera lui si ne imprumutam de bani, ca daca nu e multumit ni-l lasa pe nea Gica pe masa si se cara. De parca nu tot din banii nostri ar fi platit, pastele ma-sii azi si maine de curva cu patrafir.
6. Pe langa oamenii care se foiesc prin casa, ne vor mai intampina pe drum inca pe atatia, ca sa nu mai vorbim de cei care vor veni direct la cimitir.
7. Pregatim echipamentul lui nea Gica, compus majoritatea din elemente tot antecrestine. Bani pe ochi, colac in mana, prescura pe piept - sau invers? - costumul sau cel mai bun care i-a ramas cam mic / mare si niste pantofi cu talpa de carton ca e pielea scumpa si si-asa e mort.
8. Convoiul: Unul cu un brad / pom / schela cu fructe agatate in el (tot pagan e si asta). Unul cu o cruce. Toti cu lumanari. Altii cu steaguri si prosoape. Inca minim 2 cu sfesnice. Nu uita coliva. Inca minim doi cu coroane. Inca vreo doi care sa duca "darurile" - obiecte de uz personal, bucati de material textil, batiste, mobila, o gaina vie uneori, care se trece peste groapa, etc.
9. Fanfara. Tigani mai mult sau mai putin treji, care sa chiorlaie din instrumentele lor cantece de mare factura spirituala, cum ar fi "Pe langa Plopii fara Sot", "Drumurile noastre Toate", "Treceau batalioane romane Carpatii", "Dunarea albastra " (n-aveti idee cum suna asta la TROMBON)
10. Bocitoare. intre 3 si 5 babe bete si senile care sa il calareasca pe nea Gica si sa zbiere de parca li se scot ovarele . De multe ori nu au absolut nici o treaba cu raposatul si il vor boci pe un nume generic, d.ex. "Vasile"
11. Ii cinstim bine pe toti, de la popa la tigani, ca doar n-au venit sa il ingroape pe unul, au venit sa crape in ei si sa bea. Firesc. Pornim cortegiul.
12. La fiecare rascruce - intersectie - vom opri tambalaul (tigani, bocitoare, alamuri, zbierete, cersetori, bomboane, claxoane) si preotul va citi o extenie. Intre extenii, cine stie canta din toti plamanii "Sfinte Dumnezeule" in varianta funebra. Pentru ca exista si varianta vesela. Care nu se canta. Totusi, avand in vedere lipsa de voce a celor din cortegiu si betia generala, puteti sa cantati si Macarena ca nu se simte.
13. Ajungem la biserica. Ne dam foc cu lumanari, umplem tot de ceara, urlam TARE sa stie LUMEA ca noi SUFERIM pentru ca A MURIT GICA, BAAAAAAAA!!! In timpul slujbei, cream confuzie si razboi, aruncand cu bani si bomboane catre liota de cersetori. Punem si "vamile" pe jos, obicei - cum altfel? - antecrestin si ala. Potrivim vata in nas lui Gica, nu de alta dar de atata jale si lumanari si tamaie a inceput saa se cam lichefieze.
14. La cimitir. Se sapa groapa, se urla, se trece gaina, se desface pomul, se impart prosoape, restul de daruri (teoretic oamenilor saraci, practic tot intre neamuri, pe principiul nimic nu se pierde, doar se imprumuta), se bea, se stropeste cu vin mormantul, continua slujba.
15. Dupa cimitir. Se merge la casa lui Gica unde se bea, se bea, se bea, se mananca cel putin 3 feluri de mancare, se ia si la pachet ca doar e pomana, se vorbeste despre politica, vreme, rapita, Geoana, alegeri, inflatie, chirii, varice, butoaie, vinul de anul asta, hemoroizi, nunti, botezuri, Mutu, Steaua, femeia vecinului, orice numai Gica nu.
16. Dupa ce l-ai ingropat, reiei paranghelia la 3, 9, 40 de zile, 1 an, 2, 3, etc totul culminand cu 7 ani cand il dezgropi pe Gica sau ma rog ce a ramas din el, il stropesti cu vin si-l bagi la loc. Pe langa asta mai ai si vreo 400 de sarbatori de pomenirer a mortilor.

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

6

Re: sa ne descretim fruntile

lol:lol::lol::lol::lol:

7

Re: sa ne descretim fruntile

vai de mineee lol:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
nu mai pot de ras, fenomenal lol:lol::lol:

Under the sea, under the sea
Darling it's better down where it's wetter
Take it from me
Out in the sun they slave away
While we're devoting full time to floating
Under the sea....

8

Re: sa ne descretim fruntile

Proasta intrebare, raspuns excelent ... Nici o armata nu-si iubeste tara precum australienii... De aia sunt gata sa moara pentru ea! Pentru cei care nu-l cunosc, pe generalul-maior Peter Cosgrove, este un australian care-si iubeste tara asa cum orice militar o face indiferent de tara in care se afla. General Cosgrove a fost intervievat la radio recent.
Cititi raspunsul sau catre doamna care l-a intervievat cu privire la arme si copii.
Indiferent de cum te simti in legatura cu legile, armata trebuie facuta! Dintre toate scolile, ultima a barbatului este ori Armata ori Puscaria ! Intr-o parte a unui interviu radio ABC intre un reporter de sex feminin si generalul Cosgrove care a fost pe cale de a sponsoriza o SCOALA DE COPII DE TRUPA in vizita la sediile sale militare. Reportera :
Deci, generale Cosgrove, ce lucruri ai de gand sa predai acestor baieti tineri, atunci cand viziteaza baza d-vs ?
General Cosgrove :
Ii invatam alpinism, canotaj, tir cu arcul si tir.
Reportera :
Trageri! Asta nu e un pic iresponsabil, nu-i asa?
General Cosgrove :
Nu vad de ce, acestia vor fi supravegheati in mod corespunzator cu privire la gama de arme.
Reportera :
Trebuie sa recunoasteti ca aceasta este o activitate foarte periculoasa care urmeaza sa fie predata copiilor?
General Cosgrove :
Nu vad cum. Nu vor face trageri inainte sa invete si sa atinga chiar, o arma de foc.
Reportera :
Dar ii pregatesti sa devina asasini violenti.
General Cosgrove :
Ei bine, conita, esti echipata din nastere pentru a fi o curva, dar iata nu esti una, nu? Radioul a tacut 90 de secunde si atunci cand si-a revenit, acest interviu nu a mai fost reluat, reportera fiind destituita!

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771