de thread am scapat, astazi nu mai aveam nici un fir de alga in moss, l-am luat l-am periat pentru siguranta dar a disparut.
a 2 zi de tratament cu apa oxigenata. fuzz mai am pe ludwigia si heterantera dar este alb, fenestralis este curata ca lacrima.
ce parti erau deja negre pe heterantera se albesc. hydrocortyle are green spot dar nu ma deranjeaza, banuiesc ca si acesta are zilele numarate.
geamul este curat ca lacrima, ieri mai ramasesera purine alge albe pe el, azi dimineata nu mai aveam nimic.
Microsorium era cel mai atacat, a mai ramas cu 3 frunze si acelea amarate, dar mai are putin puf pe el, pana maine cred ca va disparea si acela.
Raport ziua nr 2 de H2O2: acvariul este in proportie de 85% scapat de alge. plantele incep sa arate mai bine, moss-ul si-a recapatat culoarea verde aprins.
Voi continua inca 2 zile, pana termin si apa oxigenata, sa fie in total 4 zile de tratament, nu cumva sa mai ramana spori de alge si sa revina.
Desi sub tratament, este a 2 zi de fertilizare: 1ml micro, 1 ml macro, 2 ml easycarbo.
Editat de bohoohoo (2010-09-11 10:24)