Subiect: acvariul meu

un acvariu la inceput de drum.... mai am multe de pus

Re: acvariul meu

de pus ca de pus...dar de scos.....

“Misiunea mea este sa- mi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine.
Ne întelegem bine, ca între asasini.”
Emil Cioran

Re: acvariul meu

Salut si bun venit, vorba lui Remus, ar c-am trebui scos carasul (sau carasii) de acolo, apoi scoicile alea care nu fac bine de loc apei si multe alte schimbari. Sper sa nu te supere criticile. Spune-ne mai multe detalii despre acvariu, pesti si echipamente folosite si vei mai primi sugestii si sfaturi.

Oricine ai fi, intotdeauna cineva stie mai multe decat tine. Dar intotdeauna acel cineva
nu stie chiar tot ce sti tu

Re: acvariul meu

Bine ai venit printre noi
Noi vrem sa te ajutam și sa-ți spunem ce este ok. cu acvariul tău.Asa ca nu te supăra dacă îți spun cam ce ar trebui schimbat la acvariul tău.In primul rând scoicile se vor "topi" cu timpul și îți ridica Gh-ul(duritatea generala) plus ca nu este estetic deloc intr-un acvariu de apa dulce.Pietrișul este cam mare pentru rădăcinile plantelor și se va colmata foarte repede cu mizerie,normal ar trebui sa fie de 2-3mm(bob orez).Pești sunt cam de multe specii si nu prea se potrivesc,alege intre vivipari sau ceilalți.

Re: acvariul meu

Bine ai venit

este superb acest carasel,dar nu prea se pupa cu ce este acolo,eu am 4 si-ti garantez ca acele plante vor fi un deliciu pentru el(ei).Sa scoti scoicile,am vazut ca ti-a explicat un coleg ce se intampla cu ele si ce efect au.Iar daca vrei un sfat bun pentru carasei sa cauti alte postari sau sa o intrebi  pe Lucia(stie multe despre ei).Daca vrei poate dai si tu mai multe detalii despre acvariu. Inca ceva,cam de cat timp ai acvariul,te inteb fiindca sunt curioasa daca,ai luat carasul mare,sau l-ai crescut  tu(dupa parerea mea are aproape 2ani)???

Re: acvariul meu

Buna seara Paul

ce-ti fac mici prieteni,cum se simt sper ca ai reusit cu succes.O seara buna.

7

Re: acvariul meu

De ce comentați aici? La "cartea de vizita" te uiți ....fără vorbe!

8 Editat de Baracuda (2010-12-09 16:49)

Re: acvariul meu

pelly67 A scris:

De ce comentați aici? La "cartea de vizita" te uiți ....fără vorbe!

Mai Paulica, tu ai dreptate dar de ce or fi uitat la locul lor butoanele "citeaza" si "adauga mesaj nou"? Oricum aceasta "carte de vizita" cred ca se suprapune ca tematica peste alte 2-3 rubrici, eu unul nu-i vad rostul. Asa ca, daca ma amendeaza cineva pentru incalcarea constitutiei forumului, il dau in judecata... lol

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

Re: acvariul meu

Salutare tuturor

si scuze daca au deranjat comentariile(nu a fost cu intentie rea) :pls  ^:)^