1 Editat de visiniu (2011-08-30 22:07)

Subiect: SAE sau False SAE ?

Azi am cumparat 4 SAE, sau cel putin asa cred. Ceea ce ma mira este comportamentul lor dupa ce au ajuns in acvariu. Nu i-am vazut sa stea locului un moment, tot timpul inoata prin tot acvariul de parca nu au mai vazut apa. Astept o parere de la cei care au sau au avut (pestii au in jur de 4 cm).
http://imageshack.us/f/221/img5122rv.jpg/
http://imageshack.us/f/819/img5116h.jpg/

2 Editat de Ancistrus (2011-08-30 23:07)

Re: SAE sau False SAE ?

Mie-mi par SAE tinuti nemancati ca sa curete alge. Vezi in prima poza deosebirile intre SAE si Epalzeorhynchus sp., in poza 2 alti SAE la gramada si in ultima poza SAE nemancat. Sper sa te ajute.

PS: Conteaza si ce iluminare au avut cand s-a facut poza.

3

Re: SAE sau False SAE ?

sea 100% am avut si eu  :sok

4 Editat de visiniu (2011-08-30 23:32)

Re: SAE sau False SAE ?

Va multumesc... insa ceea ce m-a facut sa imi pun intrebari este comportamentul lor agitat. Asa este normal sau se intampla asta doar pana se obisnuiesc cu acvariul si compania celorlalti pesti?

L.E: @bitanu... scriam amandoi in acelasi timp smile Iti multumesc si tie pentru lamuriri.  :noroc

Re: SAE sau False SAE ?

Am si eu unul. Nu numai ca sunt agitati dar devin si agresivi fata de ceilalti pesti. In special la hrana incepuse sa-i terorizeze pe ceilalti. Asa ca l-am mutat singur intr-un nano in curs de maturizare unde curata de zor filmul de alge de pe pietre si mangrove. Acolo ii mai dau un pellet cand imi aduc aminte, adica la cateva zile  :-  E un peste ideal pentru genul asta de job. Nu cred ca o sa-l mai bag in acvariul comunitar.