Subiect: Idei pentru amenajarea unui acvariu de 100L
salut astazi am achizitionat un acvariu de 100L si as vrea sa aflu(daca se poate) cateva idei referitoare la amanajarea acestuia...
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acum poti adauga un album nou Aici
Nou: Harta siteului
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
salut astazi am achizitionat un acvariu de 100L si as vrea sa aflu(daca se poate) cateva idei referitoare la amanajarea acestuia...
Alege-ti tipul de acvariu, pestii, plantele si mai vedem...
Tipul acvariului:acvariu de apa dulce...
Pesti:Guppy/Scalari...
Plante: aici e o problema ca nu prea stiu nimic despre ele..poate ma ajutati voi.
In primul rand citeste despre compatibilitatea dintre speciile de pesti... apoi ar trebui o completare la datele pe care le-ai oferit (vrei un acvariu plantat, semiplantat, ce fel de filtrare ai, iluminare, etc).
Incearca sa faci o prezentare cat mai detaliata a acvariului... numai in acest fel poti fi ajutat, fara ca mai tarziu sa spui ca cineva te-a sfatuit gresit.
Oooo, da... Guppy cu sclari e alegerea perfecta! Scalarii vor avea in permanenta hrana proaspata, guppy sunt obsedati de sex, deci totul se imbina miraculos... conform principiului "pestele mare il mananca pe cel mic" 
Editat de irukandji (2011-09-12 10:14)
Guppy masculi sunt si obsedati de sex si prosti!
Unu a intrat in gura scalaurui si a fost prins de 2 ori pana cand l-a strambat si altu a ramas fara cap peste noapte! Femelele traiesc cu scalarii bine, ele stiu cand sa se ascunda si cum sa fuga de scalari. Ce zice-ti? mai fac o incercare sa mai pun masculi de guppy? Masculii de guppy sunt mai mici+ coada mare si colorata+ fraieri = hrana scalari buna. Incearca sa pui si guppy pui si scalari pui de-adata ca poate asa nu se vor mai omora.
Si legat de amenajare stiu un site care poate te ajuta: http://www.theaquatools.com/ si aici iti faci acvariul pe pc http://www.theaquatools.com/aquasketcher si paote useri de pe forum iti vor da sfaturi sa il faci si in realitate. 
Editat de laur98 (2011-10-23 12:20)
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj