1

Subiect: aryna (Irina)

Am cumparat plante easy de la colega aryna si sunt foarte multumit, asa ca  :sok  din partea mea.

Re: aryna (Irina)

Subscriu! Tot respectul pe aceasta doamna! ^:)^

Contact: 0729.422.335 / 0769.008.054 / 0770.575.269

3

Re: aryna (Irina)

sunt de acord cu voi. De doua ori am cumparat plante de la ea si de fiecare data am fost foarte multumit
o recomand!!!

4

Re: aryna (Irina)

Am luat de la dansa 2 pui de Echinodorus Bleheri de toata frumusetea . Un mare 10 + din partea mea .

http://www.acvariidevis.ro/forum/topic/ … r-plante/

Doua culori ce le ador

Re: aryna (Irina)

10 ++++ pentru xipho koi, am primit la donatie si un bala shark (mai aveam 2 mai mici si vad ca acum toti 3 sunt nedespartiti)!!!
recomand cu drag  :sok

I challenge myself everyday!

Re: aryna (Irina)

mie doar mi-a dat ceva moss pe ochi frumosi; arata tare bine in prezent ce s-a prins din el; din cate am citit pe net ar fi Stringy Moss.

nota 10  :sok !

Audaces fortuna juvat semper fidelis

www.acvariidevis.ro/forum/topic/14092

7 Editat de BGD46 (2012-06-19 23:43)

Re: aryna (Irina)

Tot respectul ptr aryna! 10+++
Am cumparat de mai multe ori pestisori de la ea si sunt foarte multumit. Azi am mai facut o "achizitie" prin care am primit 2 Leeri super frumosi.
In acvariu mai am o pereche de leeri tot de la ea si sunt incantat.

Recomand  :noroc

"Rabdarea este....pasiune imblanzita."

Re: aryna (Irina)

De acord ! Toată stima pentru aceasta doamna. O persoană serioasă şi de încredere. Recomand
:noroc

9

Re: aryna (Irina)

Am cumparat 3 anubias de care sunt foarte multumit.Rocomand!

0732628893

10

Re: aryna (Irina)

nota 10 am loat si eu niste pestisori de la dansa super de treaba si cel mai important este super parolista multumesc aryna

11

Re: aryna (Irina)

Am numai cuvinte de lauda la adresa Irinei. Recomand. :apl

12

Re: aryna (Irina)

:sok  :sok

13

Re: aryna (Irina)

Am primit donatii de la dansa si a fost OK.
Recomand

14

Re: aryna (Irina)

Ma vad nevoit sa "stric" eu imaginea dnei Aryna pentru o tranzactie nereusita prin care am cumparat un filtru Tetratec Ex700 sh care trebuia sa fie in excelenta stare de functionare! A avut initiativa de a inlocui in prealabil garnitura mare O-ring de la canistra. Asta mi-a dat incredere si nu l-am mai probat la dansa. Se intampla acum vreo luna; de atunci am mai facut alte achizitii, inclusiv alte medii de filtrare, furtunuri noi. Acum cateva zile l-am pus in functiune in premiera si am ramas chiar socat sa constat ca filtrul curge foarte tare. Am studiat forumuri am zis ca trebuie sa schimb garnituri la Hose adapter. Am schimbat insa adaptorul cu totul - l-am cumparat nou. Degeaba, curge exact la fel, adica tasneste aproape apa! Mai incerc sa umblu si la butonul de amorsare, care nici acesta nu functioneaza, apoi daca nu reusesc o sa-l pun in vanzare pentru piese.
Foarte dezamagitor, corect pentru cei care vand pe forumuri specializare este sa declare adevarata stare a produselor. Aici suntem colegi, ar trebui sa ne uneasca acelasi hobby, nu suntem la targ, care pacaleste pe care!
Pierd poate alti forumisti cinstiti care doresc sa vanda corect produsele lor. Pierd deoarece eu nu mai am incredere in produse sh de pe forum, mai ales de la persoane pe care nu le cunosc. Oricata incredere ar emana...
PS. Acest feed-back este desigur negativ.
http://www.acvariidevis.ro/forum/topic/ … i-diverse/

15 Editat de aryna (2014-05-21 22:55)

Re: aryna (Irina)

cred si eu ca dupa o luna de zile cine stie ce i-ati facut de curge si dati vina pe cel care vi-i l-a vandut. De ce ati asteptat sa se usuce garniturile? Am vandut mai multe filtre si nimeni nu a fost nemultumit. Nepriceperea Dvs. in a folosi acest filtru, precum si montarea incorecta a acestuia nu poate constitui vina mea. Eu v-am rugat sa ma contactati telefonic in cazul in care aveti probleme ca sa le rezolvam, deci mi-am aratat bunavointa in a rezolva eventualele probleme in mod civilizat. Ati preferat sa denigrati fara sa comunicati...cel care va cumpara filtrul de la dvs ca si piese va fi un norocos, va inlocui mai mult ca sigur garnitura O-ring mare (pe care sigur ati fortat-o la inchiderea capacului, garnitura fiind uscata dupa atata timp) si filtrul va functiona perfect!

Re: aryna (Irina)

Colegul,asta e boala acestor filtre...
Si eu am cumparat mai demult un EX600,luat de pe acvariul vanzatorului,deci la momentul ala functiona perfect,nu curgea,m-i la desfacut,l-a montat la loc,l-a repus in functiune,nici o picatura de apa nu s-a prelins din el...
Pentru ca startul a mai intarziat cateva luni din motive financiare,acesta a stat pe ,,pe uscat" in perioada asta.
Cand l-am pornit,surpriza: curgea din toate incheieturile !!!
Am schimbat O-ringul principal,curgea,am urmat sfaturile dintr-un topic privind Hose-unit,schimbat si garniturile alea mici,tot curgea....
Ajuns la disperare,am luat 2 benzi de teflon si am bandajat TOATE garniturile care le-am gasit in el,inclusiv garnitura mare noua !!!
Cu ocazia asta am ajuns la concluzia ca pierderea de apa provenea de la butonul de amorsare !!! Acum nu mai curge,dar nici NU il mai desfac vreodata  big_smile
Concluzia este ca vanzatorul de cele mai multe ori nu este vinovat pentru viitoarele neplaceri cauzate de un filtru care are o faima proasta la capitolul asta...  :stupid
Eu unul cel putin,nu voi mai cumpara niciodata un EX !!! Indiferent cat de ieftin ar fi...
Mentionez ca nu o cunosc personal pe Aryna si nici nu am incheiat vreodata o tranzactie cu ea !!!  Este o parere personala si o intamplare care se potriveste cu a ta,DAR niciodata nu am avut dubii ca persoana care m-i la vandut,a vrut sa ma pacaleasca !!!
Am citit multe pareri despre aceste filtre si problemele lor,dar era prea tarziu...

O seara buna,
          Marian

marian37

17

Re: aryna (Irina)

@ValeriuS iti dau eu niste indicatii daca-mi permiti, am demontat aceste filtre pana la ultimul surubel. Intai de toate unge garnitura cu glicerina (neboraxata) sau cu vaselina grafitata sau chiar cu ulei alimentar si incearca sa inchizi filtrul cu atentie astfel incat sa nu se rasuceasc garnitura, asta daca nu cumva e rasucita si asat poate fi o cauza a scurgerii. Unge la fel garniturile de la hose unit. Daca tot curge, ca sa vezi fix locul pe unde curge demonteaza carcasa de plastic a capacului si inchide filtrul doar cu cele doua cleme ramase, celelealte doua se vor detasa impreuna cu carcasa de plastic. Fa-i o proba cu apa, in felul asta o sa vezi pe unde curge si atunci poti sa pui si eticheta vanzatorului. Dupa mine filtrele tetratec EX sunt unele dintre cele mai bune filtre, sa zici depre ele ca sunt proaste e ca si cum ai zice ca nu vrei sa-ti cumperi bugatti veyron pentru ca ai auzit tu ca... cutiile automate nu sunt fiabile.

18

Re: aryna (Irina)

@florea marian37 am incercat depanarea, am demontat tot, am uns garnituri, am inlocuit cu totul hose adaptorul, am schimbat si garnitura la butonul de amorsare.
Nimic, curge la fel, vreo 500 ml in 20-30 min.
Dupa atatea straduinte imi este clar ca mi s-a vandut un filtru defect desi anuntul specifica ca este excelent si am primit asigurari ca NU curge.
acesta este subiectul topicului, am avut o experienta proasta cu acesta tranzactie si sustin ca am fost prejudiciat de catre userul @aryna. Este opinia mea si nu tin sa fiu aprobat de cineva. Cine mai are nevoie de filtre poate are noroc si mai gaseste la @aryna de vanzare.
Legat de Tetratec, concluzia mea este aceeasi ca a ta, voi trece la alt brand, probabil la Jbl, este decent si nu risti sa afectezi parchetul sau vecinii. Sigur va fi nou, experiente ca cea cu userul @Aryna nu mai doresc.

@aLLLx repet, am incercat zic eu cam tot ce se poate ca sa repar filtrul, am cheltuit si bani si timp si nervi. Chestia cu partea superioara a corpului pompei desfacuta nu am incercat-o, e o idee buna, am o banuiala ca sunt neetanseitati in pompa de amorsare, fara capac m-as lamuri.
Dar despre asta eventual in alt topic la Hardware. Spun eventual acolo pentru sunt destul de decis sa ii ofer altcuiva sansa sa il "studieze" sau pur si simplu sa il aiba pentru piese de la anunturile de Vanzari.
Sau sa scriu anuntul ca vand filtru in stare excelenta si apoi sa ii reprosez nefericitului ca este nepriceput si i s-au mai si uscat garniturile, pe deasupra?

O seara buna.

Re: aryna (Irina)

Daca te hotarasti sa-l vinzi, sunt interesat. Am deja un tetratec ex700, primit sh. E foarte bun, daca ii faci putina mentenanta si ai grija de el.

20 Editat de aryna (2014-05-22 11:07)

Re: aryna (Irina)

din mesajele tale reiese ca problema nu este filtrul ci persoana mea... Eu m-am oferit sa te ajut sa iti dau sfaturi si de aceea te-am rugat sa ma suni in cazul in care ai probleme cu el, mi-am aratat bunavointa, iar daca dadeai dovada de corectitudine si cumunicare poate iti returnam banii pe filtru in cazul in care imi faceai dovada defectiunii imediat dupa achizitionarea lui si nu dupa o luna de zile. Filtrul a fost in perfecta stare de functionare, iar asa cum au spus si colegii daca il tii "pe uscat" garniturile cedeaza, deci dupa o luna de zile filtrul putea sa curga, mai ales daca nu ai uns garniturile. Probabil orgoliul nu te-a lasat sa apelezi la cunostintele mele si sa comunici civilizat si ai preferat sa arunci cu noroi, era probabil cea mai usoara cale! Ti-am spus suna-ma, vino cu filtrul la mine si iti dovedesc ca merge perfect..dar nu vrei...oare de ce?