Re: Trecerea la un acvariu XL
Nu mi-a dat ,,Oliviera,, nimic, dar am diploma de la Acvariidevis
si imi este de-ajuns.
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acum poti adauga un album nou Aici
Nou: Harta siteului
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Nu mi-a dat ,,Oliviera,, nimic, dar am diploma de la Acvariidevis
si imi este de-ajuns.
Mama ce pietre frumoase,la mine in oras la un petshop sunt 17lei/kg de pietre,fix ca si cele din poza 
Mama ce pietre frumoase,la mine in oras la un petshop sunt 17lei/kg de pietre,fix ca si cele din poza
Dragule, tu ai idee ce fel de pietre sint acelea, sau numai pretul este interesant? Asta asa, ca sa nu te mai miri de pretul unor produse, despre care nu stii nimic dar consideri ca sint scumpe!
Poi sunt pietre din ceva cariera, ceva granit sau ceva stanca,si nu sunt calcaroase,am spus asta pentru ca si eu am ,,pietre de acestea,, cum le-am cumparat din magazin, doar ca in acest set-up nu le-am pus 
am pus doar o poza pentru prietenu bitanu, desi el merge pe olandeze acum si nu-l intereseaza.pentru informarea celorlanti colegi se numeste Xelopetra si nu este calcaroasa. se gaseste in magazinele de decoratiuni pentru gradina la un pret acceptabil.scuze bitanu ca am dat cu stanci in postarea ta.
,,scuze bitanu ca am dat cu stanci in postarea ta,,
Eiiii, nu m-am suparat! In acvariu si parbriz, sa nu dai!

Superb bazin domnule intradevar un acvariu de vis.... mai ales tinind cont de proprietatile apei din zona ta... fsci o treaba excelenta
Dragi prieteni, revin cu acvariul ,,meeeu,, care a suferit mici modificari in partea stanga: am scos lemnele (din cauza ca nu prea aveam lumina la gazon din cauza lor), inlocuindu-le cu unul mai mic pe care am ancorat singurul moss pe care il am de ceva vreme incoace (pheonix moss). Acum, tot in partea stanga, am lasat loc liber pentru doua tufe de ceva ,,verdeturi,, pe care le astept cu nerabdare. Aaa inca ceva, am inlocuit vechea sonda (electrod) pH Dennerle (care facea unele ,,figuri,,) cu una noua de sticla reincarcabila Hanna.
Si-acu poze:
Editat de bitanu (2012-02-20 17:36)
Ah ce-mi place covorul ala de hc oleacuta mai am si te ajung din urma cu carpetuta mea
Pogostemon-ul ala..... 
Editat de danielt (2012-03-03 16:24)
salut,referitor la acvariu propriu-zis,cat ti-a luat sa slefuiesti toate geamurile?!
Deci, am slefiut doar canturile care nu vin lipite. Slefuitul mi-a luat cam o ora. Canturile care vin in contact cu siliconul, a fost doar sters cu alcool tehnic.
aham,merci...si nici-o vena taiata,nu? 
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj