1

Subiect: Depunere fortata

Cum as putea sa imi fac scalarul sa depuna fortat? Sta de 2-3 luni cu icre in burta si de-o saptamana sta si curata plantele, a rupt si multe frunze la cat le-a curatat. Papila genitala iese seara si dimineata dispare. Si s-a umflat mult mai rau decat era inainte. Cred ca are icre vechi in burta si acum isi mai face si altele. Deci cum as putea s-o fac sa depuna? acvariu

Re: Depunere fortata

Salut si mie mi s-a intamplat mai demult sa nu poata depune femela icre si stai sa iti povestesc ce i-am facut,in ziua de astazi este bine mersi si de atunci a mai depus de multe ori:am prins usor femela in plasa, am scoso din acvariu si am puso intr-un lighean cu apa din acvariu si am prinso incet in palma foate finut pentru a nu o agita si am inceput sa strang foarte usor cu doua degete din burta ei pana iau iesit toate icrele timp ce o tineam in lighean timp cam de 30 sec. dupa aceea am puso in acvariu si nu a mai avut nimic si icrele le-am dat de mancare pestilor fiindca nu am avut ce sa fac cu ele fish-biggrin  leau mancat de numa,daca vrei poti sa incerci si tu dar pe proprie raspundere daca se intampla ceva ,,sory,,   dang-dang  toate cele bune