141

Re: Acvariul meu

Acum am vazut clipul.
Aceeasi rotundifolia dar crescuta in alte conditii, mai rosie.
Mai ai in fata lor niste myriophyllum tuberculatum cu care nu cred ca ai cum sa o confunzi.
Uita-te te rog la link-urile puse de mine si mai gandeste-te putin. Ce ai tu are frunzele mai inguste. Macrandra are frunzele mai late.

142

Da , corect Ady este" rotundifolia" ,m-am uitat mai bine , mersi de interventie ca eu credeam ca este "green"
Remus planta ta arata destul de bine , pana la urma vorba ta :noua sa ne placa ... fish-thumbsup

143

Exact sa fie frumoasa este important   fish-thumbsup

144

Deci, nu e macandrica?   lol  lol  lol

145

Pop Remus A scris:

Exact sa fie frumoasa este important   fish-thumbsup

Mai cocosel, frigul de afara ti-a facut nasul sa curga in exces si dai cu... surplusul in fasole! lol Te-ai vazut si in postura sa contrazici niste "tatici" in acvaristica, de dragul de a te mai baga un pic in seama? lol Bine faci, invata-i tu pe bitanu si pe vladutz, cu ce se maninca plantele, sa nu le stea in git! lol Oricum, am completat "realizarile" tale cu fenomenul: pina la secunda 13 din filmare, este o planta, dupa aceea isi schimba denumirea! applause

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

146

Nu contrazic pe nimeni  noroc  sa nu mai facem off-topic  fluier

147

In sfarsit dupa indelungi asteptari la mine in acvariu au aparut pui de creveti rcs , acum sper ca pestii sa nu-i pape chiar pe toti . Am mai taiat si alternanthera ca ajunsese la suprafata , am scos si piatra pe care o aveam in acvariu sa fac loc pentru plante ca deocamdata sunt pus pe inmultit . big_smile

148

Iti faci pepiniera? big_smile

Cand mai creste althernantera aia poate ma binecuvantezi si pe mine cu 2-3 fire  lol

149

Daca citeam aseara mesajul tau iti trimiteam chiar azi dar aseara m-a luat un somn  nani si abia acum am vazut... Am aruncat vreo4-5 fire super frumoase .

150

Arunci...nu ne-ai oferii si noua cateva fire tongue

151

Pai in viitor putem face un schimb dar acum cu temperaturile astea ...pentru Bucuresti le trimiteam prin microbuz ca au aia caldura si dureaza doar o ora transportul dar prin posta e mai complicat .Daniel e din Bucuresti si lui puteam sa-i trimit mai usor de aia am zis.

152

[imagine forum acvarii de vis][imagine forum acvarii de vis]

Mai pun si eu doua poze cu blyxa japonica si alternanthera lilacina .

super! e nebunie ce e acolo

154

[imagine forum acvarii de vis]

In sfarsit anubiasul si-a deschis floarea .

155

Foarte frumoasa floricica  applause

156

O poza de milioane applause

Cine nu aude, nu vede si tace, traieste 1000 de ani în pace!

157

Multumesc de aprecieri  plecaciuni Anubiasul o sa dispara din acvariu , poza asta a fost ca un fel de ultim omagiu pentru planta .

marius....am facut schimburi de apa mai dese .. sii ce crezi... japonica s-a inverzit doar in cateva zile...... o sa cumpar si eu po4 separat.. asta era problema pentru toate plantele

159

Pai asta suspectez si eu , deocamdata o pana de curent de peste 30 de ore m-a cam pus cu botul pe labe , pagube fauna plus flora ,apa este acum cetoasa ceea ce ma duce cu gandul ca pagubele nu se vor opri aici , incerc doar sa le limitez...
Ape limpezi va doresc !

pfff.... chiar ai avut ghinion...  sper sa nu fie pagube prea mari.....
mi-am luat si eu po4 de la de la easylife... si acum astept si testele pentru no3 si po4 sa vad care e treaba...
ps: tu cat fosfor pui acum?