Subiect: Anunt administratie

Intrucat in ultima perioada formul este accesat atat de copii, doamne si domnisoare, cred ca ar trebui impreuna sa apelam la un limbaj cat mai civilizat.
Inainte de a posta cuvinte cu o anumita tenta ar trebui sa ne gandim ca unul din acesti copii poate fi chiar copilul nostru, iar doamnele sau domnisoarele ce sunt nevoite sa asiste la anumite discutii ar putea fi chiar prietenele, iubitele sau sotiile noastre.
Am rugamintea ca din acest moment sa folosim un limbaj cat mai adecvat.
Va multumesc pentru intelegere, in speranta ca nu voi mai fi nevoit sa restrictionez sau sa sterg conturi.

Lucrul important este acesta: Sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai pentru ce ai putea sa devii.

Re: Anunt administratie

Bun comentariu acvariidevis  smile ,promit ca am sa scriu si eu mai corect si sa ma exprim mai clar, si sa nu scriu ce nu trebuie  plecaciuni  plecaciuni  plecaciuni  shark-thumbsup

Re: Anunt administratie

O remarca binevenita,si o cerere cat se poate de corecta.oricum acest forum de cand ma stiu are o preponderenta de 99 la suta oameni civilizati.Nu oricine intelege aceasta acvaristica,si nu oricine este iubitor de frumos.Dar oricum se poate si mai bine.i'm in.

Gratis nu exista,ieftin nu rezista

4

Re: Anunt administratie

In general la noi pe forum se vorbeste frumos asa ca,  doamnele, domnisoarele, si copiii sunt bineveniti,lipsa de educatie nu ne caracterizeaza  big_smile  fish-thumbsup

Un geniu nu este niciodata inteles ..dar nu te gandi ca daca nu esti inteles  ... esti un geniu