Subiect: Acvariu de 200l
Buna, dupa cum stiti cu toti am un acvariu de 60l plantat si as vrea sa trec pe unul mai mare, tot plantat, facut ca la carte
dar as avea niste intrebari:
1.Ce dimemeniuni mi-ati recomaanda momentan am 3 optiuni:
-100L 45l 45h(cm)
-100L 40l 45h(cm)
-100L 40l 40h(cm)
2.Suportul acvariului din ce pal trebuie sa fie facut de 1,8 cm,2,5 sau mai gros la 200l si cu intarituri pe mijloc
3.Ce substrat mi-ati recomanda sa pun natur,cuartz,negru,jbl manado si substrat fertilizant binenteles
4.Ce neoane mi-ati recomanda T5 sau T8 si de care datimi exemple ce ar trebui sa pun ceva bun pentru plante si lumina sa fie undeva la 0.7-0.9w/l(si la neoane adaug reflector de sigur)
5.Ar fi neaparat un filtru extern pot merge pe un filtru intern cu debit mai mare si bun datimi ceva exemple va rog
Astept raspunsuri la intrebarile de mai sus

si cabomba aceea nu am cumparato imbobocita cand am cumparato nu avea nici un boboc pe ea
doamne ajuta sa mearga bine
, pret care ar include:acvariu+capac(instalatie neoane completa),butelie de co2 cam de 2-3l cu reductor de presiune si rector co2,flitru extern,suportul acvariui,pesti, plante, substrat si alte accesori necesare acvariului
, sunt eu mai mic dar nu cred ca am facut un rau nimanui si nici nu vreau sa fac cuiva
(oricine a fost candva copil, sa nu uite ca nici lui cand era mic nu ii placea sa se ea de el oamenii mari si sa il critice foarte tare
) dar eu nu ma supar