1

Subiect: Molly Balon?

[imagine forum acvarii de vis][imagine forum acvarii de vis]

Asi mai avea inca o intrbare va rog,peste care pe alte locuri am auzit cum ca :
1: Ar fi Molly balon
2: Ar fi Molly black care trebuie sa faca pui
3: Ar fi mascul
Este vorba de cel negru,unii spuneau ca amandoi sunt masculi si ca m-au pacalit vanzatorii...eu totusi vad diferenta intre ei.

Sincer m-au zapacit,cand am cumparat pestii ,cei de la petshop au spus ca cel alb e mascul iar cea neagra femela,amandoi ballon(poza nr2). Daca mai cunoaste careva specia,are asemenea pesti si stie mai multe,il rog frumos sa ma ajute si pe mine putin. Pozele sunt cele 2 de mai sus.
Multumesc!!

Re: Molly Balon?

Amandoi sunt Molly "Balon", difera doar culorile. Din pozele care le-ai pus nu se poate vedea care este mascul si care femela... ala negru pare femela totusi, dar cu niste poze mai clare se poate vedea mai bine.

Cine nu aude, nu vede si tace, traieste 1000 de ani în pace!

3

[imagine forum acvarii de vis][imagine forum acvarii de vis]

Ajuta?

Ala negrul este femela, iar cel galben/alb/... (sau ce naiba nuanta tembela este aia de pe el lol) este mascul. Oricum chiar daca te superi iti voi spune parerea mea: pestii sunt la fel de urati ca si decorul ala de plastic desprins parca din filmul "Avatar".

5

Ti-am tot vazut posturile si asi putea spune ca sunt obisnuit deja cu criticile tale big_smile. Sunt binevenite,mersi!

Decorul il voi schimba cat de curand posibil,legat de pesti sti vorba aia:" Nu-i frumos ce e frumos,e frumos ce-mi place mie" deci dupa cum am zis nu am de ce sa ma supar.

Multumesc mult ca m-ai lamurit legat de sex si specie.
Acum legat de femela,crezi ca e aproape de a face pui? Nu am nevoie de detalii sigure,nu ai cum sa faci asta..doar ce crezi din experienta personala.

Sh0oky A scris:

Acum legat de femela,crezi ca e aproape de a face pui? Nu am nevoie de detalii sigure,nu ai cum sa faci asta..doar ce crezi din experienta personala.

Din cauza ca este varietate "balon" nu poti sa-ti dai seama.
   Sunt curios ce parere ai de pestii din filmuletul urmator:

7

Foarte frumosi  applause  sunt superbi big_smile

Sh0oky A scris:

Deci se pricepe Mama Natura mai bine ca noi la culori si forme? big_smile

9

Asta voiam sa punctez si eu. Aia nu sunt baloane. smile)

10

M-am uitat si eu,cum m-as putea duce si eu acolo,sa iau cateva sute de bucatzi cu o plasa din apa lol  lol ??????????

11

Ancistrus A scris:
Sh0oky A scris:

Deci se pricepe Mama Natura mai bine ca noi la culori si forme? big_smile

Mai bine ca oricine asi spune... smile