1

Subiect: Phytoplankton si Zooplankton - hrana premium pentru corali

Buna tuturor,

A venit randul unei premiere in Romania! De azi avem disponibile cele doua produse de ultima generatie din 2012, rezultatul unor cercetari indelungate, si anume fito si zoo planctonul de la Seachem.

Caracteristici generale:

Planctonul este hrana obisnuita a animalelor filtratoare in mediul natural. In aceasta categorie de animale intra: Tridacnele, coralii( SPS, LPS, soft, etc), zoasi, gorgoniile, feather star, etc. Insa nu toate au aceeasi "gura" si nu toate au aceleasi necesitati.

Planctonul este format, in natura, din multitudinea de microorganisme care se dezvolta in lantul trofic, pornind de la alge unicelulare, trecand prin rotiferi, etc si ajungand pana la crustacei. De aceea, cele doua variante( phyto si zoo plankton) acopera gama de dimensiuni de la 1-20 μm la 12.5-500 μm...

De ce sunt diferite?

  • Unii acvaristi de recif isi cresc singuri phito si zooplanctonul. In general, poate fi o solutie buna pentru a obtine o crestere mai buna a coralilor in acvariu. Insa studiile au aratat ca avem de-a face cu un consum crescut si o asimilare mult mai buna a planctonului atunci cand acvariul este aditionat cu o varietate de specii de plancton vs o cultura unispecie.
    Planktonul de la Seachem contine cel putin 3 specii diferite de fito si 3 specii de zoo, in combinatia ideala din punct de vedere nutritional.

  • Planctonul de la Seachem este "hranit" aditional, pentru o valoare nutritionala crescuta. Este de altfel o tehnica cunoscuta de exemplu de cei care hranesc artemia cu vitamine si spirulina inainte de a o da ca hrana.

  • In plus, pentru o mai buna si usoara metabolizare, membranele externe sunt partial dizolvate enzimatic, astfel ca este mult facilitat accesul la continutul de proteine, lipide si fibre.

Cat costa sa il folosesc?

Cele doua variante( fito si zoo) sunt aduse la sticla de 500ml, cea mai accesibila modalitate de a incerca produsul. Pentru 80Ron/sticla va asigurati hranirea a 200 de l de acvariu marin timp de circa 1 an, in conditii normale de hranire, adica mai putin de 3ROn/saptamana pentru ambele variante. In cazul in care in acest moment aveti culturi de Nanochloropsis, rotiferi si/sau zooplancton, va propun sa congelati culturile o perioada si sa incercati aceste doua produse... in circa 1-2 luni veti renunta la multitudinea de tuburi, recipiente, lumini si pompe de aer, GARANTAT!

http://www.seachem.com/Products/images/ReefPhytoplaknton_250-mL.jpghttp://www.seachem.com/Products/images/ReefZooplankton_250-mL.jpg

Va astept cu solicitari de detalii aici sau pe mesageria privata. Pentru lista de distribuitori care pot onora comenzile voastre, va rog mesaj privat. Toate cele bune, apa limpede si corali frumosi!

Just add water. Seachem will do the rest.

Re: Phytoplankton si Zooplankton - hrana premium pentru corali

Este un produs ce doresc sa il incerc cat mai repede, pe forumurile de afara am auzit numai cuvinte de lauda despre acest produse. Cu siguranta il voi avea de maine, acum este prea tarziu sa il deranjez pe Lucian.

Lucrul important este acesta: Sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai pentru ce ai putea sa devii.

3

Re: Phytoplankton si Zooplankton - hrana premium pentru corali

acvariidevis A scris:

Este un produs ce doresc sa il incerc cat mai repede, pe forumurile de afara am auzit numai cuvinte de lauda despre acest produse. Cu siguranta il voi avea de maine, acum este prea tarziu sa il deranjez pe Lucian.

s-a rezolvat deja smile

multam de incredere, Florin! sigur o sa fii multumit de ele.

Just add water. Seachem will do the rest.