1

Subiect: komatex

Salut.
Aveti idee unde pot gasi  komatex in Bucuresti.
In magazinele gen:Praktiker,Bricostore,Dedeman nu au asa ceva.

2

Re: komatex

Cautam si eu acum ceva timp, si am gasit :http://www.geplast.ro/placi-pvc/placi-p … at-komatex , dar nu am mai ajuns sa cumpar.

3

Re: komatex

bob A scris:

Cautam si eu acum ceva timp, si am gasit :http://www.geplast.ro/placi-pvc/placi-p … at-komatex , dar nu am mai ajuns sa cumpar.

aici poti merge cu dimensiunile exacte si iti debiteaza pe loc vezi ca au si o solutie de lipit foarte buna
Locatia este visavis de spitalul de oncologie de pe soseaua Fundeni pe o straduta

4

Re: komatex

Multumesc pt ajutor! :noroc

5 Editat de juulic (2012-09-04 17:12)

Re: komatex

Daca iti trebuiesc cei 6mp cat are o placa de PVC dur,forex(dar cel clasic ca este putin mai dur),Komadur sau cum il  mai numeste fiecare producator,preturi mai bune gasesti la Leykom,undeva in uzina Faur,intrare pe la poarta 4,sau la plexirom,dar sunt in Lehliu astia,Mons Medius care sunt undeva pe dreapta din Barbu Vacarescu,aproape de podul de la pipera,venind dinspre Aurel Vlaicu,mai erau unii prin Popesti Leordeni dar nu imi amintesc acum cum le spune,insa daca te intereseaza pot afla.Ii gasesti pe toti pe net doar ca denumirea materialelor difera de aceea te pot baga putin in ceata.Daca PVC-ul de il cauti iti trebuie pentru capac,poti intreba si de dibond,alucosuper etc dar care cel mai bine il tai la un router(un  fel de CNC din industria lemnului,care il gasesti la firme din productia publicitara)taiata doar o parte de aluminiu a.i. sa il poti indoi fara sa se vada pe partea cealalta margini taioase ci semirotund,plus ca il gasesti si cu o fata argintie pentru reflexia luminii. http://etc.md/ro/gravare-frezare/servicii-de-taiere-gravat-si-frezat-pe-router-si-laser.html
In linkurile urmatoare sunt afisate si preturi.In cazul incare se considera reclama,rog un moderator sa le stearga,dar aici am vazut si preturi.
http://www.eplast.ro/produse/5/Dibond
http://www.eplast.ro/produse/4/PVC

Pentru lipit PVC-ul cel mai bun este cianoacrilatul(Bison,Den Braven)la 20ml,aproximativ 15 Ron daca tin minte bine.In 15 secunde este perfect uscat si face o priza excelenta prin topirea celor doua parti ale materialului lipit.

In cazul in care ti-am poluat topicul cu informatii care poate nu te interesau,imi cer scuze.

6 Editat de tabaks (2012-09-04 17:29)

Re: komatex

Multumesc pt ajutor juulic! :noroc
Acum, am de unde alege.

7

Re: komatex

Daca mai ai ceva nedumeriri,si pot,te ajut cu mare placere.Am lucrat ceva timp cu materialele acestea.
Numai bine.