1

Subiect: Autocolant

Salutare tuturor.Am deschis acest topic vazand ca sunt destui colegi ce sunt interesati de autocolant de diferite culori si marimi.Astfel ca as vrea sa fac(sper)un bine si sa informez cam la ce preturi se poate achizitiona,locatie si site pentru contact transmit pe PM sa nu se creada ca fac reclama,daca este OK o pot spune si aici.Nu lucrez acolo,doar am colaborat cu ei cu ceva ani in urma,cand am lucrat in productie publicitara.ATENTIE!Nu vand eu,deci nu imi faceti comanda,doar va transmit pe PM datele de contact daca sunteti interesati.
Astfel:
AUTOCOLANT ORACAL 641-datorită adezivului pe bază de apă, aplicarea umedă trebuie să se facă cu mare atenție, respectându-se cu mare strictețe recomandările producătorului și temperatura de lipire.
Aplicarea pe unele suprafețe poroase care rețin apa și o eliberează în timp poate afecta performanțele și timpul de viață al acestei folii. De asemenea, aplicarea în exterior, în condiții de umiditate atmosferică ridicată, poate influența caracteristicile foliei, în sensul reducerii timpului de viață și a performanțelor acesteia. Suprafețele diverse pe care se dorește aplicarea acestei folii trebuie testate înainte de utilizare.
Mai pe intelesul tuturor,se poate colanta si cu apa,dar de preferat fara,existand riscul sa mai apara pete albe.
Pretul pentru acest tip de autocolant este de 2.51EUR + TVA pentru alb si transparent, 3.38EUR + TVA colorate in masa  si pentru cine doreste metalice 3.88 EUR + TVA.
Se preteaza foarte bine pentru spatele acvariului.
AUTOCOLANT ORACAL 651 -Se preteaza foarte bine atat la interior cat si la interior,foarte bine se colanteaza si cu apa,garantat nu ies pete albe,eu autocolant din aceasta serie am pe spatele acvariului.Pretul pentru alb/transparent mat 4.35 EUR + TVA ,colorate in masa 4.86 EUR + TVA ,culori metalice 5.12 EUR + TVA
AUTOCOLANT ORACAL 351(pentru aceasta serie,puteti sa il intrebati pe colegul gabi22 cat de multumit este de reflexia data) -Film poliester caracterizat printr-o remarcabilă stabilitate dimensională și un foarte bun comportament la îmbătrânire, pentru decupare pe cutter plotter. Este disponibil în culorile: crom lucios, crom mat și auriu pe ambele fețe.Este proiectată pentru realizarea de etichete deosebite, de mare calitate (plăcuțe cu nume, cu funcție sau cu date tehnice pentru produse). Poate fi folosită și pentru decorarea suprafețelor transparente.
Pret pentru crom(oglinda) este de 5.02 EUR+TVA,crom mat 5.34EUR+TVA
Si pentru cine are bani de dat exista ORACAL 383 tot oglinda(pentru care atasez si o imagine sa va dati seama cum arata) argintiu/auriu oglinda pret 27,07 EUR+TVA
Mentionez ca toate preturile sunt date pe mp,iar autocolantul poate fi comandat in diferite latimi 0.5/1/1.26 m.
Daca credeti ca am poluat inutil cu topicul acesta rog a se sterge.

2 Editat de juulic (2013-02-19 14:20)

Re: Autocolant

si poza.....cu oglinda