1

Subiect: Regulament rubrica

Incepind cu data de 01.04.2013, publicarea pe site-ul www.acvariidevis.ro, a anunturilor de vanzare, cu caracter permanent, in urma carora se intentioneaza realizarea unor venituri constante, se tarifeaza dupa cum urmeaza:
   
    - pentru  1 luna de zile: 50 ron
    - pentru  3 luni de zile: 127.5 ron
    - pentru  6 luni de zile: 240 ron
    - pentru 12 luni de zile: 450 ron
   
    Sumele se vor plati in contul RO85 RZBR 0000 0600 1541 6237
- Raiffeisen Bank, pe numele Racovita Florin.
   
    Ciclurile de aparitie ale anunturilor (1 luna, 3 luni, 6 luni, 12 luni), debuteaza in exclusivitate, in datele de 1 sau 15 a fiecarei luni. In acest scop, site-ul www.acvariidevis.ro, trebuie sa aiba confirmarea intrarii sumelor in contul sus-amintit, pina cel mai tirziu, cu 3 zile lucratoare inaintea debutului perioadei, pentru care se efectueaza plata.
   
    Administratia site-ului, isi rezerva dreptul de a incadra la aceasta rubrica, orice anunt al carui continut, este  susceptibil de intentia realizarii unor venituri permanente, urmind ca titularul anuntului sa efectueze plata aferenta
publicarii anuntului, pentru perioada aleasa si in conditiile mentionate mai sus, conform unui PM, trimis de administratia site-ului. In cazul in care, titularul unui astfel de anunt, isi manifesta opozitia fata de o astfel de masura, respectivul anunt va fi sters, fara posibilitatea publicarii ulterioare.

    Este interzisa disimularea unui anunt de vinzare, in cadrul textului unui subiect, incadrat la oricare rubrica a forumului. Posturile cuprinzind astfel de texte, vor fi sterse in intregime, fara preaviz.

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!