1

Subiect: Retragere

Cu regret, din motive personale, ma retrag din activitatea de pe acest forum.
   Renunt atit la calitatea/functia de administrator al sau, cit si la calitatea de membru.
   Rog administratia sa-mi stearga contul (dorinta nenegociabila) raminind la latitudinea ei, daca pastreaza comentariile mele pe forum, sau nu.
   Pe aceasta cale, acord site-ului "acvariidevis", dreptul de folosinta asupra celor doua lucrari ale mele ("Plante de apa dulce" si "Tuburile fluorescente si iluminarea acvariilor"), prezente pe homepage, la sectiunea "acvaristica de apa dulce".
   Urez succes conducerii site-ului si succesorului meu in functia de administrator.
   Va multumesc, ca mi-ati fost alaturi!

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

Re: Retragere

Cu parere de rau citesc aceste randuri Dl Radu. Ati fost si sunteti un adevarat izvor de cunostinte si inspiratie, atat pentru mine, cat si pentru multi de pe acest forum.

Re: Retragere

Regretam decizia pecare ati luato, insa din pacate drumurile vietii au incrucisarile lor. Tin sa va multumesc public pentru calitatea acestui forum si a siteului adusa de dumneavoastra. Va doresc tot binele din lume.

Lucrul important este acesta: Sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai pentru ce ai putea sa devii.

Re: Retragere

Imi pare rau ca va retrageti! Desi am avut discutii in contradictoriu pot sa va spun ca va apreciez pentru vasta experienta in acvaristica si munca pe care ati depus-o pentru acest site.

5

Re: Retragere

Decizia de a va retrage din pacate este o pierdere grea pentru acest forum.La fel ca si mine sunt convins ca multi altii au avut foarte multe de invatat de la dv.Personal tin sa va multumesc si nu pot decat sa va doresc mult succes in tot ceea ce v-ati propus.

Cu stima,
Cornel Balauca

6 Editat de MARCO555 (2013-04-23 12:37)

Re: Retragere

Eu sincer tot   sper  ca este o decizie de moment si va veti razgandi , pun decizia pe care ati luat-o pe seama unei  stari de oboseala  acumulata in timp , pentru ca altfel nu imi pot explica aceasta decizie atat de drastica.
Totusi  sunteti o persoana care a adus atatea plusuri acestei comunitati  iar daca va veti retrage  aceasta comunitate va fi  cu mult mai saraca , sper sa nu supar pe nimeni insa pe acest forum nu cred ca mai exista o a doua persoana  care sa  va egaleze cunostiintele in materie de acvaristica  apa dulce , si cu atat mai mult  ar trebui sa considerati ca mai este nevoie de dvs si sa reveniti asupra deciziei. sad  sad  sad  sad

Un geniu nu este niciodata inteles ..dar nu te gandi ca daca nu esti inteles  ... esti un geniu

7

Re: Retragere

Ma alatur celor care isi exprima regretul pentru retragerea dv. si tin sa va multumesc pentru tot sprijinul acordat in tot acest timp.
Va urez multa sanatate!

Re: Retragere

Vom simti multi lipsa d-voastra. dar totodata, cu parere de rau va respect hotararea. Multa sanatate si toate cele bune.
Multumesc pentru perioada in care ati fost ''dascalul'' nostru.

Oricine ai fi, intotdeauna cineva stie mai multe decat tine. Dar intotdeauna acel cineva
nu stie chiar tot ce sti tu

Re: Retragere

ma alatur colegilor cu parererile  de rau si regretul ca va retrageti, chiar daca nu am avut foarte multe interventii in discutiile d-voastra cu colegii, am urmarit tot ce ati scris si transmis.
mii de multumiri

Modestia este calitatea celor care nu au calitati.

10

Re: Retragere

Respect maxim pentru tot ce ati facut, Domnule Radu!

"De ce sa fiu normal, cand am tot dreptul sa fiu extraordinar".

11

Re: Retragere

Imi pare rau ca nu am apucat sa culeg mai multe informatii de la dumneavoastra, pentru ca sunteti o persoana care a ajutat mult novicii in descoperirea tainelor acvaristicii, cu experienta cumulata.
Sper sa va razganditi, cu respect !

12

Re: Retragere

tocmai vroiam sa caut printre subiectele lui nea'Radu sa ii dau de lectura unui alt coleg si am dat de subiectul asta,si sincer vreau sa imi exprim si eu parerea de rau...
si ca o gluma,sa ma tina nea'Radu minte,citind toate aceste regrete,"printre lacrimi" mi-a venit in minte expresia:"a fost un om bun..."... sad
adevarul asta e:"a murit" un membru important al forumului
nu stiu care este motivul,dar sper sa nu fi si renuntat la acvariu si de fapt sa il gasim peste o perioada din nou printre noi...
ce sa mai,am avut multe de invatat de la dvs,ne-am inteles bine chiar si atunci cand nu prea ne intelegeam si cel mai mult si mai mult mi-a placut(de fapt toti membri forumului le placea asta)atunci cand apreciati cand faceam ceva bine shark-thumbsup
multa sanatate si Dumnezeu sa fie cu dumneavoastra!