Subiect: Salut!

Salut pe toata lumea si ma bucur ca m-am alaturat acestei comunitati. Am renuntat la acvaristica in urma cu 12 ani din cauza unui accident nefericit dar am decis sa imi reiau pasiunea de la 0.
Urmeaza sa deschid si un topic la acvarii medii cu primul meu setup. Momentan voi avea la vanzare "hardware-ul" unui prieten. O seara buna tuturor.

Re: Salut!

Salut si bine ai venit!

3

Re: Salut!

Salut si bine ai venit !

4

Re: Salut!

Bine ai venit  :noroc

0730697654

APE LIMPEZI TUTUROR VA DORESC

Re: Salut!

Nu am reusit inca sa pornesc setup-ul si voi mai intarzia cu siguranta o luna doua dar prefer sa nu ma grabesc. Multumesc tuturor utilizatorilor pentru toate informatiile gasite pe acest forum deoarece mi-au schimbat optica asupra acvaristicii foarte mult, si m-au motivat sa nu renunt, ci din contra sa perseverez. Acum strang bani pentru primul meu proiect, si vreau sa incep cum trebuie, fara graba. O seara buna tuturor.

6

Re: Salut!

sa lut si bine ai venit

0721125652
http://www.acvariidevis.ro/forum/post/171479/#p171479

Re: Salut!

salut

Re: Salut!

Buna seara, am revenit entuziasmat la maxim. In cateva zile imi pornesc setup-ul la care visez de ani de zile. Azi am luat viitoarea casuta pentru pestisorii mei, un Eheim de 200 L 100 x 40 x 50 din hornbach, filtrul - am decis dupa 1 luna de tocit creieri si net sa iau un Jbl e901 nou cu gandul de a mai lua unul mai tarziu cand imi mai revin financiar, si asa voi avea unul pentru filtrare biologica si unul pentru filtrare mecanica. Am mai luat un burete de pus intre acvariu si masa, 25 kg de substrat, cateva pietre pentru decor, diverse alte maruntisuri si astept nerabdator sa fie gata capacul si stand-ul. O sa revin cu poze in zilele urmatoare, dupa care urmeaza perioada obligatorie de ciclat si momentul in care voi achizitiona si pestisorii. smile O seara buna.

9

Re: Salut!

Fara a face reclama, uita-te si la filtrul sun-sun 303a de 1400 l/h. Il gasesti la noi la cca. 290 de lei. Poti sa vezi review-uri pe amazon. Parerile sunt impartite dar majoritatea sunt favorabile si f. favorabile.
Iti spun asta pt ca eu am simtit nevoia sa schimb un jbl e900 cu ceva mai puternic la un acvariu de 180 l. Problemele pot sa spun ca s-au datorat probabil debitului relativ redus influentat de colmatarea tuburilor (care la e 900 sunt mai subtiri ca la e 1500)
Ca impresii legate de sun sun momentan pot spune ca sunt relativ multumit, isi face treaba, debitul e ok si nu curge. Pot spune ca e putin mai galagios ca jbl-ul dar poate e doar o impresie.
Succes cu set-upul

10

Re: Salut!

Ms frumos, m-am documentat ceva timp inainte de a lua jbl-ul dar a iesit castigator din cauza mai multor facturi, cunosc problema debitului, o sa schimb eventual tuburile daca scade foarte mult debitul, oricum in viitorul apropiat voi mai lua unul si sper sa fie in regula cu 2. O sa va tin la curent cu evolutia setup-ului meu, tocmai datorita faptului ca apreciez parerile tuturor de aici si sunt constient ca m-au ajutat foarte mult toate topicurile pe care am reusit sa le citesc (cu multa placere). Cu respect.

11

Re: Salut!

Salut,in sfarsit te-ai hotarat,filtrul este ok momentan,mai tarziu cand cresc pestanii poti sa mai pui unul la fel.

12 Editat de Liniste22 (2013-09-28 17:20)

Re: Salut!

Salut, in sfarsit am reusit termin in proportie de 90% proiectul meu. Incerc sa atasez si cateva poze dar nu stiu de ce nu ma lasa sa le urc pe site.O zi frumoasa tuturor.

13

Re: Salut!

Salut si bine ai venit pe forum.