Subiect: vreau sa trec la acvariu marin

Salutare la toata lumea. Dupa cum spune si titlul vreau sa achizitionez si eu un acvariu marin si habar nu am ce as putea lua. Eu as vrea un acvariu care sa nu depaseasca 80 90 L, pentru inceput nu vreau sa ma complic cu corali eventual as putea pune ceva artificiali, am vazut ceva acvarii interesante in Maxi Pet de la Sera care costa undeva la 1500 ron complet asta insemnand un spumator bagat intr-un filtru intern care nu avea mare lucru in el niste ceramica 2 bureti si carbune activ. Ca litraj pare sa fie la 60 70 L. pretentiie mele nu sunt mari vreau sa cresc 2 pesti nemo pentru inceput si o data cu trecerea timpului si capatarea experientei poate trec si eu la un recif.
   Rugamintea mea este sa-mi spuneti daca acel nacvariu este ok sau daca pot gasi altceva la 80 90 L de la o alta firma chear si china dar care sa fie complet astfel incat sa nu moara pesti (am scandal cu fimiu). Tinamd cont de faptul ca bugetul m,eu este undeva la 10 15 milioane pentru bazin si aparatura excluzand sistemul de osmoza si lampa uv pe care le am deja si m-ai am si un filtru extern Eheim clasic 350 cu 700 l/h, o pompa de valuri 2300 l/h si un filtru intern EVO 2700 l/h.
  Am vazut ca se gasesc si acvarii Boyu sau alte chinezarii dar nu stiu de unde sa le cumpar. Daca ma puteti ajuta cu niste adrese pe internet unde se pot comanda acvarii marine si cu sfaturi va multumesc anticipat