1 Editat de stefancelmare_1978 (2014-01-09 02:19)

Subiect: Salutare!

Am ceva timp de cand vizitez acest forum. M-am bucurat sa vad ca exista o comunitate atat de puternica de acvaristi in Romania. Desi am avut mai multe acvarii de-a lungul timpului, ma consider incepator. Asa ca sunt binevenite sfaturile si criticile pertinente.
Acvariul actual este cel din fotografiile atasate. Este un acvariu de fabrica de 63 l, pornit de vreun an, cu incalzitor de 75w, filtru intern no name de 300l/h, capac original bricolat de un amic (3 neoane de 14w t5), bomba cu drojdie, fertilizare micro si macro achizitionata de pe forum. Plantele se vad destul de bine in poze; pesti: 10 neoni si 7 cory.
Este un acvariu de tranzitie in care am ingramadit plante pentru un acvariu de 160 l despre care o sa va cer unele sugestii intr-un alt topic.
O seara buna tuturor!

LE: se pare ca nu stiu inca sa atasez imagini. Ii dau eu de cap..

2 Editat de MariusMinu (2014-01-09 02:15)

Re: Salutare!

Salut si bine ai venit! Pozele trebuie sa aiba max. 2 mb ca sa le poti pune direct pe site. Eu le trec prin paint daca are 4mb devine sub 2mb...
Ca sa pui poze trebuie sa scrii ceva (neaparat) in fereastra de jos, apoi dai >>rasfoire, alegi poza din calculator, dai >>open. Faci asta cu fiecare poza in parte si la sfarsit dai >>trimite mesaj. Pozele sa aiba sub 2 mb.

3 Editat de stefancelmare_1978 (2014-01-09 02:29)

Re: Salutare!

Multumesc Marius! Pozele au vreo 200 kb fiecare. Mai fac o incercare...

LE - asa am facut si prima oara si acum. Mi le incarca, le pot vedea la previzualizare mesaj, dar cand trimit mesajul se incapataneaza sa nu apara. Oare e vreun test ca sa se vada daca am rabdare de acvarist?    :fconf

Re: Salutare!

Nu cred...am mai patit si eu. Incearca una singura, poate merge... smile

5 Editat de stefancelmare_1978 (2014-01-09 03:04)

Re: Salutare!

MariusMinu A scris:

Nu cred...am mai patit si eu. Incearca una singura, poate merge... smile


Vad ca merge cate una.
As vrea sa mai atasasez inca vreo doua poze.
Pot sa fac asta si folosind butonul "editare" sau trebuie mereu sa creez un nou raspuns?

Re: Salutare!

Sa vedem daca mai merg doua poze...

7

Re: Salutare!

Salut si bine ai venit smile

Re: Salutare!

Plantele cresc destul de bine :fok Acum iti trebuie o foarfeca ascutita big_smile Incearca sa pui si ceva plante de gazon in partea din fata(sagitaria subulata, marsilea hirsuta, echinodorus tenelus) dupa ce iti formezi mana cu astea poti incerca ceva mai deosebit : eleocharis parvula, hemianthus callitricoides "cuba" si de ce nu chiar utricularia graminifolia.

9

Re: Salutare!

O mica rearanjare cum spune si colegul m-ai sus ar face mult in acel acvariu,o defrisare in masa smile spor la defrisat  :apl

10 Editat de stefancelmare_1978 (2014-01-09 19:47)

Re: Salutare!

Va multumesc pentru aprecieri!
Acest setup are zilele numarate. Daca totul merge bine, in vreo 2 saptamani, voi multa plantele in acvariul de 160 l.
Adevarul este ca didiplis diandra si altheranthera reinickii mini nu au crescut asa de mari la mine. Le-am primit cadou de curand de la un amic acvarist din Braila. Didiplisul merge bine, altheranthera reinickii nu prea. Le las deocamdata asa. Le voi tunde doar atat cat este necesar ca sa se mentina pentru ca am nevoie de ele cat mai mari.