1

Subiect: garra rufa

Salut , sunt nou pe site si as dori informatii de unde pot procura pestisori garra rufa, cum se intretin , inmultesc etc , in general orice sfat util pt am face propriul acvariu cu astfel de pesti.Sufar de psoriazis si am inteles ca acesti pesti pot face minuni pt afectiunea mea.Multumesc

2

Re: garra rufa

nu stiu daca te va ajuta foarte mult dar incearca aici http://www.pesteledoctor.ro/
sanatate

3

[imagine forum acvarii de vis]

Sau ceva de genul

4

dales A scris:

Salut , sunt nou pe site si as dori informatii de unde pot procura pestisori garra rufa, cum se intretin , inmultesc etc , in general orice sfat util pt am face propriul acvariu cu astfel de pesti.Sufar de psoriazis si am inteles ca acesti pesti pot face minuni pt afectiunea mea.Multumesc

vazi ca t-iam trimis pe mail unde gasesti.
numai bine

costi8 A scris:
dales A scris:

vazi ca t-iam trimis pe mail unde gasesti.
numai bine

de mai multe ori ai trimis informatii pe mail, de ce nu aici?

Lucrul important este acesta: Sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai pentru ce ai putea sa devii.

6

Multumesc tuturor celor care au incercat sa ma ajute.Mi  s-a mai spulberat inca un vis.Imi este imposibil  sa  achizitionez pestii la pretul propus.Deci ramane sa mi port crucea in continuare.Inca o data multumiri celor care au incercat sa ma ajute

7

dales A scris:

Multumesc tuturor celor care au incercat sa ma ajute.Mi  s-a mai spulberat inca un vis.Imi este imposibil  sa  achizitionez pestii la pretul propus.Deci ramane sa mi port crucea in continuare.Inca o data multumiri celor care au incercat sa ma ajute

dar cat costa ceea ce ti-ai propus?????? cati pesti iti doresti??????

uite mai jos un articol pe care l-am scris acum ceva vreme ca o compilatie a mai multor site-uri dedicate acestui peste

http://www.acvariidevis.ro/forum/viewtopic.php?id=1483

nu te lasa batut....deschide si un topic la donatii.....am sa-ti dau si eu o mana de ajutor si la fel vor proceda si altii..................

Editat de kokos (2010-02-15 13:22)

?

8

stie cineva de unde pot cumpara pesti garra rufa?
plecaciuni