1

Subiect: Gupita explodata :|

Dragi colegi, am 2 masculi de guppy gold albino si 4 femele intr-un acvariu de 35  l, una dintre ele fiind gestanta am vazut ca are o umflatura rosie sub inotatoarea dreapta, dimineata cand m-am trezit sparsese acea umflatura si para ii curgeau intestinele pe acolo, ea se comporta normal fara probleme, dupa cateva ore i-a trecut si acum este vioaie. Am facut si un filmulet dar din pacate claritatea lasa de dorit ca este facuta cu tel. Sper sa se inteleaga ceva si sa puteti explica daca stiti.

https://www.youtube.com/watch?v=WYqHvCx … e=youtu.be

0730697654

APE LIMPEZI TUTUROR VA DORESC

Re: Gupita explodata :|

Doamne cu ce ai filmat cu nokia 3310

Re: Gupita explodata :|

Sper sa nu supar pe nimeni ,dar din filmare nu prea inteleg desi vad ca are ceva rosu femela de guppy . http://www.jbl.de/en/online-hospital/id … h-diseases Incearca aici poate gasesti ceva .

Ape limpezi , pesti sanatosi si toate cele bune !

4

Re: Gupita explodata :|

Gupita aceea si-a revenit si este gestanta din nou, in schimb am probleme cu altele black moscow, sunt apatice si unele se duc in cap, altele plutesc la suprafata cu burta in sus, incearca sa se scufunde dar iar se intorc la suprafata, le-am pus tripaflavina dar nu prea vad imbunatatiri. In schimb de fatata fata in disperare. Ideea este ca gupii sunt in acvarii separate pe culori si numai la acestea negre este problema. Aceeasi mancare, aceeasi apa..nu imi dau seama care ar fi cauza. Idei careva? Cineva mi-a spus ca este posibil sa fie genetic.

0730697654

APE LIMPEZI TUTUROR VA DORESC

Re: Gupita explodata :|

Este posibil sa fie genteic ,dar poate au probleme cu vezica inatatoare .

Ape limpezi , pesti sanatosi si toate cele bune !