Subiect: jbl e 900

stie cineva din ce cauza curge apa din el cand il opresc.daca il las imi scoate toata apa din acvariu.

2

Re: jbl e 900

Nu ne-ai spus pe unde curge.

Re: jbl e 900

pe la clapetele de inchidere

Re: jbl e 900

garnitura este dusa

Re: jbl e 900

[imagine forum acvarii de vis]

despre asta e vorba nu.ca alta garnitura nu am vazut

6 Editat de rider (2014-09-19 00:00)

Re: jbl e 900

[imagine forum acvarii de vis]

sigur nu e aia garnitura. Garnitura o gasesti pe capac si cand pui capacul la filtru se aseaza pe buza corpului de jos, hai ca am explicat de nici eu nu inteleg.

7 Editat de rider (2014-09-19 00:03)

Re: jbl e 900

[imagine forum acvarii de vis]

Revin cu o modificare, garnitura etanseaza pe buza unde am facut eu semnul. Vezi ca ca si la mine a curs putin. Cand am asezat sertarele in filtru, unul statea un pic intr-o parte, la mine asta a fost cauza/

Re: jbl e 900

o sa il desfac maine sa vad ce pot rezolva.ce am uitat sa zic e ca daca il tin sub acvariu cam la 70 cm  imi curge apa din el si daca il ridic cu vreo 30 cm nu mai curge.se pare ca l-am cumparat cu figuri.

9

Re: jbl e 900

daca este in garantie schimbal.

CAINELE MOARE DE DRUM LUNG SI PROSTUL DE GRIJA ALTUIA

10 Editat de MariusMinu (2014-09-19 11:13)

Re: jbl e 900

Tot pe la clapete iti pica si atunci cand:
1) sunt probleme cu butonul de amorsare 
2) ansamblul cu robinetii nu mai pasuieste bine in locasul din capac (sau sunt probleme cu garniturile lor). Asta de obicei apare cand se forteaza furtunele in anumite pozitii si ele forteaza la randul lor tot ansamblul sa stea un pic inclinat...Desigur ramane valabila si situatia cu garnitura dintre canistra si capac (poate sa fie un melc ramas pe garnitura si automat nu mai etanseaza bine). Ca sa localizezi cat de cat cauza, dupa ce demontezi capacul, agita-l... si daca se aude apa inauntru inseamna ca-i fie de la ansamblul robinetilor, fie de la butonul de amorsare. Asa imi pica si mie dar fortasem furtunele intre filtru si standul acvariului...am taiat un pic din stand si s-a rezolvat...Daca nu se aude apa in capac, ramane garnitura dintre capac si canistra...fie nu-i bine asezata, fie ceva mizerie sau vreun melc, fie sertarele nu sunt bine asezate si garnitura nu mai e presata pe toata suprafata chiar daca inchizi clemele...treburi d-astea...
Indicat este ca inainte de a ne apuca de acvaristica sa avem cursuri de calificare in :instalatii electrice, instalatii sanitare , tamplarie, instalatii gaze ...sunt multe, mai spuneti si voi... lol

Re: jbl e 900

chimie, biologie, botanica...si cea mai grea, rabdarea.

12 Editat de dani.iulia (2014-09-19 17:37)

Re: jbl e 900

m-am uitat peste tot la el garniturile par ok.mizerie nu are ca de 2 zile i-am dat drumu.mi se pare ciudat ca atunci cand merge nu curge apa deloc doar cand il scot din priza incepe si curge apa si daca desfac manetele de deblocare de langa robineti se opreste.

Re: jbl e 900

azi l-am desfacut totul parea in regula pana cand am observat ca lipsea garnitura de pe sertar.azi comand alta si sper sa nu mai aiba alta problema ca asa nu il mai ciclez veci daca tot umblu la el.

14 Editat de MariusMinu (2014-09-23 12:07)

Re: jbl e 900

Trebuie sa fii atent la placa distributie apa, (plasticul negru din prima poza) ca sunt doua modele...la unul trebuie garnitura de pe sertar, la celalalt nu (are deja facut din plastic un inlocuitor pt garnitura). Eu nu cred ca filtrul pierde din cauza lipsei garniturii de pe sertar, mai degraba rolul acelei garnituri ar fi sa impiedice by bas-ul intre in si out...n-am studiat bine problema... dar nu vad cum ar putea sa curga filtrul daca are sau nu garnitura de pe sertar (daca celelalte garnituri sunt ok). Cand il desfac ma uit la al meu, ca parca nici eu n-am garnitura de pe sertar lol ...sau cel putin nu am vazut-o eu.

15 Editat de dani.iulia (2014-10-01 19:13)

Re: jbl e 900

sa rezolvat,problema era garnitura de la capac.multumesc pt raspunsurii.