1 Editat de niculescu.raluca (2014-12-26 21:20)

Subiect: Ajutor va rog!

Buna ziua. Ma numesc Raluca si am cateva probleme pe care as vrea sa le rezolv.  Am avut un acvariu de 60L dar mi s-a spart si am mutat pestii intr-un acvariu de 6 litri.  Imi este mila de ei si vreau sa le ofer conditiile necesare.  Mai am un acvariu de 20-25 de litri si as vrea sa il aranjez corespunzator pentru ei. Am 7 pesti de aprox 3 cm si nu cred ca va fi o problema capacitatea acvariului.  Am primit un incalzitor AQUA SZUT Hot 2006 de 20W si nu ma pricep sa il folosesc. Nu are termostat. Am facut o proba. Am pus incalzitorul in acvariul de 20L pana la semnul indicat pe el si temperatura apei a crescut la 29 de grade. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu problema asta? Nu vreau sa omor pestii.

Re: Ajutor va rog!

Iti trebuie un incalzitor cu termostat la care sa-i poti seta temperatura dorita , deasemenea cred ca cel mai bine e sa ti acvariul steril fara substrat plante si alte nebunii ... asta daca nu vrei sa investesti milioane in hobby-ul asta.
Si eu am inceput tot de la cativa pesti guppy si de la 20-30 de lei cativa pesti am ajuns sa investesc cateva mii de lei bune smile
Succes

Re: Ajutor va rog!

Iti multumesc  crap