Subiect: Fertilizare completa

De foarte multe ori am fost intrebat daca am o formula speciala de fertilizare. Folosesc micro Trace Mix Plus si fier chelat DTPA , dar si o formula mai speciala de macro PPS Pro creata de mine si adaptata la nevoile mele cu acvarii masiv plantate si multe plante rosii Am hotarat sa impartesesc cu voi aceasta formula si este disponibila pentru cei interesati.
Dozele de macro PPS Pro special se dizolva intr-un litru de apa calduta, apa de retea sau apa plata, iar din aceea solutie se dozeaza zilnic cate 1 ml la fiecare 40 litri apa acvariu net, inainte de aprinderea luminii. Contine Azot, Fosfor, Potasiu si Magneziu. Aceasta formula speciala se adreseaza acvariilor masiv plantate, cu multe plante rosii sau plante pretentioase. In acvariile unde va fi folosita trebuie o lumina puternica si co2 presurizat, a fost creata pentru acvariile cu nevoi ridicate de fertilizare. Concentratia mai mare a anumitor macroelemente, in conditiile prezentate, vor ajuta plantele de acvariu sa creasca mai rapid si mai robuste.
P.S.doar luna aceasta la pretul de 25 lei, de luna viitoare v-a fi 30 lei doza de macro special.
https://img.plici.ro/images/2018/02/04/168ae1.jpg
https://img.plici.ro/images/2018/02/04/3252f1.jpg
https://img.plici.ro/images/2018/02/04/262f74.jpg

Fertilizanti micro PLANT SERUM-macro PLANT SERUM-fier chelat DTPA

Re: Fertilizare completa

Tot pe aici iti faci viata?!

3

Re: Fertilizare completa

Salut,am mai facut o comanda la tine anul trecut mai doresc o comanda completa de fertilizare :Maramures ,Baia Mare str Victoriei 61/9 tel 0770062531

4

Re: Fertilizare completa

Ce preturi ai la plante