1

Subiect: interesant pentru toti!!!

ce ziceti sa facem un topic cu albumul fiecaruia???

fiecare face un post unde isi aduna mereu cate poze doreste fara a interveni altcineva in acel post. ceva de genul carte de vizita.  in primul post se va trece dotarile pe care le detine fiecare si apoi se va posta pozele eventual ceva  afirmatii referitor la aceea poza.

ce ziceti?? astept pareri si sugestii!!!

Re: interesant pentru toti!!!

sunt deacord,buna treaba,esti plin de idei bune big_smile

Grabeste-te incet daca vrei sa intarzii la timp

si eu sunt deacord

nu-tzi pune mintea cu omul prost, pentru ca e odihnit

si eu.dar unde va fii?

Vorba dulce mult aduce.
......................
Nu-ti baga nasul unde nu-ti fierbe oala.

5

o sa fac o sectiune speciala pt asta. doar sa ne strangem ceva mai multi doritori.

poi eu zic ca nu isi are sens rubrica...pentru ca ai deja posibilitatea de ati face cate albume vrei pe site si unde poti da detalii despre acvariu si despre poze..deci aia e cartea ta de vizita...cu copy/paste poti urca link-ul respectivului album la semnartura daca vrei sa fie si mai e vident.

Deci ce ar aduce aceasta rubrica in plus?!

Editat de bogdivaio (2010-03-26 18:10)

7

ma bag:P

8

bogdi nu toti intra pe site si isi fac albumul,pana la aceasta ora nici eu nu am. sunt multi forumisti care intra strict pe forum de ce sa nu le dam si lor posibilitatea asta ???

eu nu am zis sa nu le dam..am intrebat doar ce are in plus?!..ce are aduce in plus fata de ce este acum pe forum?!
Pai cand postezi primul topic deobicei iti prezinti acvariu cu dotarile aferente si dupa posibilitati pui si poze,care in plus pot fi si comnentate(sfaturi sau laudate)

Poi cum ar veni:
-vezi ca am pus noi poze cu acvariul
(dar vezi ca nu le poti comenta sau lauda acolo trebuie sa deschid o noua tema si acolo sa avem discutiile)
Mna zic si eu...faceti cum vreti ca doar nu ma afecteaza big_smile

Editat de bogdivaio (2010-03-26 18:44)

10

da sunt comentate criticate sau laudate. in postul acesta nu comenteaza nimic la nimeni doar commentariile de rigoare specifice fiecarei poze. fiecare cu postul sau.
eu am propus acum daca se vrea bine si daca nu nu. eu nu ma supar.

banuiesc ca acolo daca sunt ca o carte de vizita fiecare vine cu ceea ce are el mai bun.

Editat de sece4u20 (2010-03-26 18:52)

11

mie mi se pare o idee buna....eu nu am intrat niciodata la sectiunea albume.....

?

12

unde este sectiunea albume????

13

inca nu i-am dat drumul astazi o sa o fac. promit

14

pelly67 A scris:

pe homepage in dreapta sus "adauga album"

?

15

kokos A scris:
pelly67 A scris:

pe homepage in dreapta sus "adauga album"

pai zice ca nu este activa treaba! poate altceva decat acolo!

16

nu ati inteles. eu vreau sa facem un album si pe forum. unde fiecare posteaza in postul lui. pe acvariidevis.ro este posibilitatea creerii unui album. cei care sunteti inscrisi la concurs stiti de asta.

17

sece4u20 A scris:

nu ati inteles. eu vreau sa facem un album si pe forum. unde fiecare posteaza in postul lui. pe acvariidevis.ro este posibilitatea creerii unui album. cei care sunteti inscrisi la concurs stit de asta.

tocmai de aia vorbeam! in afara postarii in concurs altceva nu exista! initiativa e f.buna!

18

poi doar poti sa-ti faci si acolo album fara sa intri in concurs!

P.S.am postat din greseala..nu ma luati in seama big_smile

Editat de bogdivaio (2010-04-01 12:50)

19

acolo nu poti modifica mai nimic , plus ca mai stai si la moderare cu zilele!

20

asa o fi cum zice-ti voi,pe mine nu ma deranjeaza ca oricum nu le am cu facutul de albume si postatul de poze(nu ma intereseaza) lol...baga mare sece4u20 si fa rubrica,sigur va fi bine primita de majoritatea