Subiect: Mesaje private...DE CITIT!!
Doresc ca de acuma toata lumea sa deschida mai des sectiunea mesaje deoarece acolo se vor primi mesajele private..
Viata este frumoasa dar nu stim sa ne bucuram de ea !
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acum poti adauga un album nou Aici
Nou: Harta siteului
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Doresc ca de acuma toata lumea sa deschida mai des sectiunea mesaje deoarece acolo se vor primi mesajele private..
Autentificat ca Avatar
Ultima vizita: Astazi 01:45:18
Nici un masaj nou 
Autentificat ca Avatar
Ultima vizita: Astazi 01:45:18
Nici un masaj nou
am luat la cunostinta. se va rezolva.
pai nu ai zis ca lasi asa!:P
dupa ce il deschizi ai ...sterge
mai ai si butonul de stergere multipla cu care poti selecta ce mesaje sa stergi fara a le citii
gata, am gasit:) ms 
o sugestie: ar fi bine cand primesti un mesaj privat..link-ul de sus "mesaje" sa fie de alta culoare sau sa se miste sa faca ceva ca sa stim ca am primit un mesaj privat, este aiurea sa verifici toata ziua daca ai primit un mesaj sau nu....
cand ai un mesaj nou iti apare in stanga: '' AVETI UN MESAJ NOU''
da-mi si mie te rog un mesaj privat ca sa vad ce si cum....eu am mai primit unul dar nu am vazut nimic...
am dat.ai gasit ??
da gata am vz este ok....e mult mai bine acum cu aceasta optiune 
poi asa era de la inceput numai ca nu ai observat si la inceput cand primeai un mesaj iti aparea: '' nu aveti nici un masaj nou'' am scris corect nu te uita.
::):lol::lol:
exista o mica problema (este nevoie de atentie): daca scrii mesajul si ai ghinionul sa fie mai lung si l-ai trimis fara a completa titlul iti apare mesajul : Completarea cu titlu este obligatorie si se sterge TOT mesajul si trebuie sa butonezi din nou tot mesajul............ceea ce nu este tocmai funny
tin sa te contrazic. acum am vrut sa iti trimit un mesaj si nu am scris titlu. mi-a aparut pagina cu :
trebuie sa scrii titlul si dedesubt inapoi. daca dai pe inapoi iti apare ceea ce ai scris ,nu se pierde nimic. 
ok...inseamna c:Da am fost eu neatent...
fa o incercare la mine. scrie aaaaaaaaaaaaa apoi inecarca sa trim fara titlu. se va deschide o pagina de atentionare si cu un buton '' inapoi'' care te va aduce exact la mesajul initial . fa o incercare sa ma lamuresc si eu!!!
multumesc
cum sa scrie aaaaaaaaaaaaaaahhhh!
coco ce faci?
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj