Re: Mesaje private...DE CITIT!!
cum sa scrie aaaaaaaaaaaaaaahhhh!
coco ce faci?
eu am zis doar aaaaaaaa fara hhh de rigoare.
atunci sa scrie 1111111111111
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acum poti adauga un album nou Aici
Nou: Harta siteului
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
coco ce faci?
eu am zis doar aaaaaaaa fara hhh de rigoare.
atunci sa scrie 1111111111111
e 1 aprilie nu?
da asa e.
app vedeti ca concursul a inceput deja de aseara. era doar o pacaleala ca se amana
)):lol::lol::lol::lol:
am spart gheata!:P
merge insa am scris oooooooohhhhhhhhhhh-----ach..ach...ach......
:lol::lol:
:lol::lol::lol: pacatosilor
:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol: pacatosilor
:lol::lol::lol:
am scris asa pentru ca mi-am prins degetul la sertar......pacatosule la ce te gandesti
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
aaaa la nimic ziceam si eu asa.
:D
coco ce faci?
Va reamintesc ca este un site de acvaristica lollollollol daca doriti unul de cuplari aveti de unde alege, neogen, netlog sau cine doreste ceva mai tare http://www.69love.ro
pelly67 A scris:cum sa scrie aaaaaaaaaaaaaaahhhh!
coco ce faci?
Va reamintesc ca este un site de acvaristica lollollollol daca doriti unul de cuplari aveti de unde alege, neogen, netlog sau cine doreste ceva mai tare http://www.69love.ro
asta cu love am bagat la cap.....;) insa de ieri ma tot gandesc de la ce naiba vine 69.....
:rolleyes::rolleyes:

Doua sugestii am si eu in legatura cu mesajele. Daca se poate baga o optiune cu ajutorul careia sa selectezi toate mesajele din Casuta si sa le stergi, fara sa le mai iei la rand, sa le deschizi, sa dai sterge, sa te intrebe daca vrei sau nu,etc. Si alta ar fi...mai verificati si voi oameni buni, ca dati mesaje si nu poate omul sa dea inapoi ca aveti casutele pline.
exista butonul "sterge mesaje multiple" in coltul stanga jos
Sa mor daca l-am vazut
e camuflat de bannerul site'ului
Sfantul Bogdan ajuta din nou pacatosii de rand. Multumim ! 
Da...asa este..nici eu nu l`am remarcat..vorba aia, nu mai "deschideam gura" doar sa ma aflu in treaba. Multumesc de lamurire Bogdan.
Am o intrebare, este posibil sa primesc o notificare pe mail cand primesc mesaje private? Eu am cautat prin setari dar nu am gasit nimic legat de problema asta.
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj