o sa facem si asta. o sa ne ocupam de asta o sa deschid un topic unde punem toti articolele si vom veni cu adaugiri,rectificari corectari. .nu vom permite comentarii de genul ''super tare'' cool si ce se mai practica acum. va rog sa fie articole proprii sau formulate de propia persoana persoana pentru a nu avea probleme cu drepturile de autor. putem pune si poze ce nu implica aceleasi drepturi de autor
vom incepe
-cu inceputul cu ceea ce se pleaca de la zero inclusiv constructia DiY a unui acvariu, capac,decor,pregatirea mopanilor, plantelor,
-asezarea substratului.
-vom face un index de pesti asemanator cum este cel de pe site care insa mai trebuie completat ( cu denumirele latine,stintiifice si populare sa inteleaga tot omul.
-index de plante
index nevertebrate
-articole DIY : cu filtre externe, ventilare, lumina , decoratiuni chiar si bomba.etc.
-bolile pestilor si tratamentele lor ( inclusiv medicatia ) ( eu zic sa mergem pe produse JBL ca este furnizorul domnului florin , daca gresesc corectati-ma )
-algele cauze si problemele implicate de aceastea. rezolvarea lor
sau o alta varianta ar fi sa deschid un topic unde sa pot sa postez doar eu si voi sa imi dati mie articolele si sa le aranjez pe un cuprins ( poate o sa reusesc sa fac ca o carte virtuala acel thread. )
voi decideti si ma anuntati. ( scriu la licenta si nu prea stau pe site insa daca imi dati un buzz si sunt aproape va raspund garantat.)
POT MUTA ACEST TOPIC LA SEGESTII PT FORUM ?? AICI SUNT SUGESTII SI RECLAMATII PT PETSHOP-URI !!!