Subiect: ce sanitar e asta ?
sa-mi spuna si mie cineva pls ce sanitar e asta ???
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Pesti (apa dulce) » ce sanitar e asta ?
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
sa-mi spuna si mie cineva pls ce sanitar e asta ???
...am reusit in sfarsit sa-i fac o poza clara ![]()
sanitarul tau cred ca este un ancistrus
vreau si eu sa stiu mai multe despre el...daca stie cineva...l-am cautat in grupele de pesti de pe site dar n-am dat de el...poate arata altfel ![]()
sigur nu e ancistrus ca are un prieten, e cam ca asta de mare dar e cu totul altfel...si cand l-am cumparat ancistrus nu avea decat pui...si asta mi-a zis ca e alta specie...si am uitat cum ii zice pana acasa...offff ![]()
atunci voi mai cauta scuze de greaseala
multumesc oricum...poate gasesti tu ceva...ca eu am atatea nelamuriri ca nu stiu ce sa caut mai intai ![]()
cauta loricariidae pe net si o sa il gasesti. ( ca sa iti faci o idee din aceasta familie fac parte si ancistrusii, pleco, sigur o sa il gasesti) daca nu mai asteapta poate iti spune cineva exact ce e
pentru pestele ' necunoscut' intra pe www.scotcat.com si da search pe loricariidae
posibil sa fie un acanthicus adonis sau acanthicus hystris.Daca nu e nici unul din astia mai cauta si tu ,eu atat am putut sa te ajut.O ZI BUNA
Am gasit : Dasyloricaria Filamentosa
http://64.233.183.100/translate_c?hl=ro … mqAuLhV0ow
Bv felicitari! Se pare ca pestisorul de aur... ti-a indeplinit dorinta ![]()
Pestele tau este un Ancinstrus,si il poti gasi in grupa de pesti welse.Uita-te bine pe capul lui si vezi daca are mai multe cornite(cel putin doua),in felul asta iti vei da seama daca e baiat sau fata(baiatul are mai multe cornite).O:-)
asa arata un ancistrus
femela
eu una crd ca pestele tau este un Amphiliidae
am si eu o intrebare tot despre un sanitar
ce este acesta ?
am gasit cum se numeste
raphael catfish
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Pesti (apa dulce) » ce sanitar e asta ?