Re: Scriere prescurtata, incoerenta si antigramaticala
Da prietene alynn deacord cu tine,dar nu putem da la oparte pe cei care,chiar daca nu au o fluenta gramaticala de calitate,atat au fost instruiti!asta pentru ca este un forum bazat pe teme de acvaristica,fiecare a studiat mai mult sau mai putin prin diversele scoli prin care a trecut, poate sunt persoane care nu au avut un suport necesar pentru a patrunde si asimila notiunile de gramatica,din diverse motive,totusi au bunavointa si sunt pe langa asta iubitori de acvaristica...ce sa facem sa le inchidem usa? Sa le intrerupem postarile la fiecare 5 vorbe si sa subliniem abaterile gramaticale? Sa adancim frustrari ?Sigur as fi deacord cu tine daca eram pe un forum cu specializare in limba,literatura si gramatica limbii romane.Dar asemeni sunt deacord cu scoaterea in evidenta a celor ce dau dovada de reavointa la modul general,obstructioneaza in mod neplacut bunul mers pe forum,limbaj si "ton" ,daca pot spune asa ceva,neadecvat venit mai degraba din aceeasi rea vointa ,cred ca mai degraba aici e problema mai mare ,mai mare decat locul in care "X" a pus sau nu cratima...

acelasi lucru mi-am dorit si eu la modul general ...