1

Subiect: Scrisoarea lui Moş Crăciun către Cristi Borcea

Draga Borcica, Am primit noua ta scrisoare si nici macar n-a fost nevoie sa o mai deschid, pentru ca stiu ce vrei: sa joci in Liga Campionilor. De obicei, nu raspund la scrisori, pentru ca abia am timp sa impachetez cadourile, darmite sa raspund la milioane de scrisori; acum insa m-ai prins mai liber, pentru ca esti singurul copil care imi trimite scrisori in luna mai.

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

2

Re: Scrisoarea lui Moş Crăciun către Cristi Borcea

[imagine forum acvarii de vis]

Stii bine ca intotdeauna ti-am adus cele mai frumoase cadouri. Cind erai mic, ti-am adus bicicleta si patine cu rotile. Cind ai crescut, ti-am adus ochelari de soare, butelii, masini frumoase, chefuri cu manele si pe Marius Niculae (puteam sa-ti aduc chiar un fotbalist adevarat, dar tu ai zis Marius Niculae). I-ai primit pe Lajos, Corpodean si Hategan, ti-am facut cadou o multime de penalty-uri si te-am facut campion de toamna (habar n-ai ce greu a fost sa deviez in poarta Unirii sutul ala de cacao al lui Kapetanos din ultima etapa a turului). Din pacate, Borcica, mai mult nu pot. Stiu ca ai fost cuminte tot anul si ca ai dansat foarte frumos (am inteles ca dansezi ca o fetita pe care o cheama Shakira, insa eu n-o cunosc, pentru ca Mosul nu prea duce cadouri la copiii din Columbia), dar eu nu pot sa vin decit iarna. Tu esti un baiat inteligent (sunt convins ca ai fi luat note mari la scoala, daca te-ai fi dus) si intelegi. Totusi, ca sa nu zici ca sunt cocalar si ca nu vreau sa te servesc, o sa trimit scrisoarea ta si altor persoane care te-ar putea ajuta: Sfinta Vineri, vrajitorul Merlin si Rumburak. PS: I-as trimite scrisoarea ta si lui Iisus, dar El abia a reusit sa faca un olog sa umble; pe Tamas si pe Moti nu cred ca e in stare sa-i faca sa stea pe picioare.
PPS: Daca nu se rezolva nimic, mai scrie-mi in decembrie; poate iti fac o surpriza si-i conving pe astia de la UEFA sa infiinteze Liga Campionilor de Toamna.

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771