Subiect: viata unui catel...

http://www.adoptiicaini.ro/viata-unui-catel/

mi se pare un filmulet foarte trist.

Vorba dulce mult aduce.
......................
Nu-ti baga nasul unde nu-ti fierbe oala.

2

Re: viata unui catel...

polar bear A scris:

http://www.adoptiicaini.ro/viata-unui-catel/

mi se pare un filmulet foarte trist.

Intradevar filmul este foarte trist, este si normal sa fie asa, cine l-a creat vrea sa transmita un mesaj si numai in stilul propagandistic se mai reuseste din cand in cand. Eu sunt iubitor de animale dar ma intrstez in fiecare zi cand vad ca tot mai multe animale sunt agresate.
  Bineneteles ca nu este nimeni "vinovat" niciodata de tot ce se intampla. Statul se scuza ca nu are bani. Minunatele "fundatii" create pentru cu totul alte scopuri decat acela de a ocrotii animalele, nu fac absolut nimic, nu stiu decat sa zbiere sa nu fie ucisi cainii fara stapan.
  Cand sa incercat sterilizarea lor toti pensioarii (si aici ma refer la Bucuresti) i-au adapostit in scari de blocuri, inconstienti de urmari. Daca incerci sa-i iei la bani marunti foarte putini le dau ceva resturi de mancare din cand in cand, dar nici unul nu ar adopta un catel.
  Nu sunt un adept al eutanasierii animalelor fara stapan, dar atata timp cat spatiile special amenajate sunt neancapatoare, improprii si cainii ajunsi acolo sunt tratati necorespunzator, ma gandesc ca acesta solutie nu face decat sa-i elibereze in comparatie cu chinurile unui tratament inuman si bolile de care sufera.
  Din pacate nu sunt bani si pentru ei, la atat cred eu ca se rezuma tot. In statele civilizate nu se ajunge aici pentru ca exista legi care se respecta, politie veterinara si binenteles sume de bani alocate in sistem.
  Este un subiect delicat, personal nu stiu ce am putea face in afara de a sensibiliza si pe restul. Din punct de vedere material este mai greu...

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771