Acum poti adauga un album nou Aici
Nou: Harta siteului
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acum poti adauga un album nou Aici
Nou: Harta siteului
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Asa ceva nu cred ca ai sa gasesti vreodata, eu zic ca e mai sanatos si omenesc sa calculezi tu (eu unu nu asi avea incredere in astfel de calculatoare). Sa zicem ca prima parte e ok, cu introducerea valorilor si sa iti calculeze sa zicem volumul net si brut, sa zicem filtarea si iluminatul in functie de acvariul ales (cicleide, plantate de un anumit tip, etc) dar partea cu racirea asta e mai greu de dedus pentru ca nu toti au aceeasi temperatura in camera, nu toti au etansare la capac calumea sau nu, nu toti au iluminare cu t8 sau t5 sau hqi si asa mai departe, iar cu incalzitorul de substrat, iar se ia in functie de suprafata si ce vrei sa cresti.
Eu in afara de sfaturi nu te pot indruma spre un calculator de acest tip.
Editat de catag (2010-05-05 10:33)
exista calculator inclusiv pt fertilizare.. eu ma refer la ceva de genu, cate coolere ai nevoie ca sa racesti temperatura cu un grad sau 2.. lumina nu neaparat de tipul ei, ci de raportul w/l sau lumeni/l si chiar am vazut unul care iti spunea de cati wati ai nevoie in functie de cat de plantat sa fie.
Uite aici ceva interesant!
stiu de ala, dar ma gandeam ca poate se va implementa ceva local.. ca sincer nu o sa stea toti incepatori sa caute pana ajug pe aquatools..
era doar o sugestie oricum.. si in cazul in care se vor gasii aplicatii opensource.. nu ar fi prea grea implementarea.
Rau fac incepatorii daca s-ar lua numai dupa asa ceva, sincer mai bine e sa citeasca decat sa li se puna pe tava totul.
incepatorii nu o sa citeasca niciodata....mai bine pun o intrebare 100 de oameni de 100 de ori
stiu ca si eu am fost. nu asta e singurul forum pe care activez si intotdeauna e aceeasi poveste...
![[imagine forum acvarii de vis]](http://www.acvariidevis.ro/forum/uploads/2010_05/untitled_b_6.jpg)
Tabel util pentru alegerea potrivia a bazinului si a grosimi sticlei acestuia (greutatea bazinului gol). PS: Din graba s-a strecurat o mica greseala de editare in tabel. La randul cu dimensiunile de 60x30x35, O = 5mm, V = 63l, greutatea este de 10,125kg.
Editat de Andi66 (2010-05-07 11:40)
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj