1

Subiect: notificare e-mail

Vorbesc din punctul meu de vedere, dar mai sunt si altii sunt sigura, care uita de mesajele private tongue nu s-ar putea face o notificare pe e-mail atunci cand primesti un mesaj privat? ca atunci cand se posteaza la topicul pe care il urmaresti. Ma gandeam ca poate fi folositor, vezi mai repede ca ti-a scris cineva.

Under the sea, under the sea
Darling it's better down where it's wetter
Take it from me
Out in the sun they slave away
While we're devoting full time to floating
Under the sea....

2

Re: notificare e-mail

allexya A scris:

Vorbesc din punctul meu de vedere, dar mai sunt si altii sunt sigura, care uita de mesajele private tongue nu s-ar putea face o notificare pe e-mail atunci cand primesti un mesaj privat? ca atunci cand se posteaza la topicul pe care il urmaresti. Ma gandeam ca poate fi folositor, vezi mai repede ca ti-a scris cineva.

Subscriu si eu, singura conditie ar fi ca toti sa-si completeze formularul de inscriere de la rubrica e-mail.

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0742 048 775

dar sa fie optionala aceasta metoda de notificare prin mail...eu unul nu vreau sa-mi umplu casuta de mail cu astefl de notificari

4

daca sunteti interesat de un anume subiect la un anume topic puteti bifa '' abonare la acest subiect'' . cand se va adauga un post nou in el veti primi un e-mail.

5

la subiecte stiu ca se poate, eu ma refeream lamesajele private la care nu se primesc notificari prin e-mail.

Under the sea, under the sea
Darling it's better down where it's wetter
Take it from me
Out in the sun they slave away
While we're devoting full time to floating
Under the sea....

6

din pacate nu am aceasta comanda in panou. o sa incerc sa dau de domnul florin poate rezolva el cumva. multumesc de intelegere.