1

Subiect: Salutare

Salut,

Ma numesc Remus,sunt din Ploiesti am 31 ani.Am microbul acesta in sange de 3 ani timp in care am incercat aproape toate tipurile de acvarii (plantat,ciclide,marin).In momentul de fata detin un acvariu home made de 120 litri plantat.Ca si hard am iluminare 4x24w t5 osram 865 si 965,Substrat Jbl aquabasis + manado,butelie co2 cu regulator de presiune,filtru jbl e 900.

Cu stima

2

Re: Salutare

Bine ai venit! Pune si niste poze sa-ti vedem bijuteria wink

3

Re: Salutare

Bine ai venit! smile

Curiozitatea isi spune cuvantul.. poze..

Numai bine si multe bucurii! smile

Life is better with animals... Life is better with friends

Acvariu: 115x45x50h, Prietenii mei: 2 voalati callico, Sirena & Nemo; un red cap oranda, Jimmy; un waikin, Mimi ; Toti carassius auratus.

4

Re: Salutare

Salutare republicanilor, si bine ai venit printre noi. Suna interesant din prezentare. Cum au zis si colegii....ceva poze ar fi mai mult decat un debut reusit...Sa auzim numai de bine !!! wink

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

5

Re: Salutare

Va multumesc pentru atentie.O sa vina si pozele diseara cand voi ajunge acasa.Momentan nu este ceva deosebid deoarece acvariu este pornit de 5 zile,cum am spus si in prezentare, am trecut prin mai multe etape in acesti 3 ani.

6

Re: Salutare

salut si bine ai venit. sper sa ne putem ajuta. numai bine.

7

Re: Salutare

Bun venit.

8

Re: Salutare

Bine ai venit printre noi si saderea cat mai placuta.

9

Re: Salutare

Am bagat 5 litri de aquabasis si 10 de manado ca suprafata am 60 lungime cu 40 latime.Pentru acest setup este destul de suficient.O sa deschid un topic cu evolutia acvariului fiind la inceput de drum.

10

Re: Salutare

nu stiu exact o sa vad in momentul cand voi merge sa umplu butelia.Pe ea scrie ca este de 3 kg