Subiect: Ajutati-ma

Am observat ca acvariul meu are 2 zgarieturi si mor de ciuda. Exista ceva in comert care sa ma ajute sa  scap de ele? \multumesc!:)

2

Re: Ajutati-ma

acum incearca cu polishatul. ca la faruri si parbrize. depinde si de cat de zgariat este.

pfuuu. Dar nu exista nicio solutie? Ceva de genu, cum este la vopseaua masinilor...:(

4

singura varianta este cea a lui "coco"
doar ca trebuie sa-ti iei solutie de polish destinata in exclusivitate geamurilor si daca sunt adanci zgarieturile manual oricum nu o sa-ti iasa

Pacea eterna nu va dainui pe pamânt decât atunci când ultimul om îl va ucide pe penultimul - "Mein Kampf"

2uby A scris:

singura varianta este cea a lui "coco"
doar ca trebuie sa-ti iei solutie de polish destinata in exclusivitate geamurilor si daca sunt adanci zgarieturile manual oricum nu o sa-ti iasa

Multumesc mult pentru raspuns! O sa incerc sa achizitionez un alt acvariu.

6

daca nu e zgariata intoarce partea din spate

7

Cam asa e, il intorci sau iti faci altul, cat despre polisat (daca se poate in cazul acvariilor?!) desi am si eu acceasi problema chiar foarte grava dupa parerea mea(pe care am dezbatut-o chiar aici pe forum http://www.acvariidevis.ro/forum/topic/ … ariu-2010/, nu cred ca renteaza. Un sfat de la mine?! Fa-ti altul...

8

Exista o solutie speciala pentru fisurile parbrizelor( mai mici de 7-8 cm)care stopeaza si acopera fisura.Pe vis a vis de trezoreria de la Dimitrov este un service care monteaza-repara parbrize,lunete,geamuri laterale.Ma mir ca ce-i care au masini....0 parte dintre ei...nu stiu asta.In speranta ca am fost de ajutor va doresc o seara buna !