1

Subiect: Formular de completat

Vin si eu cu o sugestie...

De nenumarate ori apar cazuri urgente la "bolile pestilor". Aproape de fiecare data se pierde timp pretios pentru a lamuri niste lucruri. Ideea mea este urmatoarea, sau poate e mai corect, intrebarea mea: Este posibil ca in momentul in care cineva da click pe "Creeaza un nou subiect" sa se genereze automat un formular tip chestionar?
Adica sa aiba intrebarile puse, si doar sa se completeze informatiile fiecaruia.

Exemplu:

Cati litri are acvariul?
Cati pesti?
Ce fel de specii?
Exista sistem de filtrare?
................de iluminat?
Pompa?
Aveti disponibil un acvariu de carantina?
Puteti atasa o fotografie?

Sigur ca acest chestionar trebuie revizuit si finisat, mai sus acele intrebari de baza, servesc doar ca si exemplu.

Eu una ma vad fortata sa repet aceste intrebari ori de cate ori, se iveste un caz nou, si oricare dintre colegii care observa primii anuntul.
Eu cred ca in acest fel, se va putea cauta mult mai usor si trimite link-ul unui caz deja rezolvat.

Life is better with animals... Life is better with friends

Acvariu: 115x45x50h, Prietenii mei: 2 voalati callico, Sirena & Nemo; un red cap oranda, Jimmy; un waikin, Mimi ; Toti carassius auratus.

2

Re: Formular de completat

am inteles sugestia ta si o za o zic mai departe. insa cand te inregistrezi esti rugat sa citesti indrumarele de la fiecare thread pentru a facilita  comunicarea. la fiecare thread este fixat indrumarul pentru fiecare in parte. insa daca oamenii nu se conformeaza eu nu am ce sa le fac. lipsa de educatie isi spune cuvantul, din pacate.

3

Re: Formular de completat

Multumesc pentru raspuns! smile

Stiu ca exista acele indrumare.. dar stii cum e..
Daca ceva nu e "obligatoriu"... nu prea respecta nimeni...
.... sau poate e de vina "generatia mura-n gura"... smile)

Editat de Lucia (2010-05-22 17:23)

Life is better with animals... Life is better with friends

Acvariu: 115x45x50h, Prietenii mei: 2 voalati callico, Sirena & Nemo; un red cap oranda, Jimmy; un waikin, Mimi ; Toti carassius auratus.