1

Subiect: Schimbarea "calificativelor"

Multumesc "sefului suprem" (nemaipomenit de spirituala denumirea lol) pentru noul calificativ pe care mi l-a acordat dar sper ca este temporar, adica este facut pentru destinderea atmosferei. In egala masura m-a incintat dar mi-a si creat o stare de jena. Fara falsa modestie, sunt multi altii de la care mai am de invatat. Rog sa fiu inteles corect, ma simt onorat dar sincer nu cred ca este cazul sa facem alt sistem de departajare intre membrii forumului. Am ajuns sa ne cunostem destul de bine, atit intre noi cit si ca perceptie a "sefului suprem" asupra valorii noastre.
Propunerea mea este sa se mentina vechea ierarhie, este mai obiectiva si reflecta mai echitabil realitatea. Multumesc! smile

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

2

Re: Schimbarea "calificativelor"

Domn'e mie-mi place, lui Radu ii vine manusa....;)
Dar cred ca trebuie tinut cont si de doleantele sale.

Editat de Andi66 (2010-06-11 08:02)

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0742 048 775

3

Singura mea dorinta este ca "seful suprem" sa nu se simta jignit de parerea mea. Intentia lui este mai mult decit onorabila.

eu zic ca e putin vulgar forumlata denumirea pentru un asemenea domn ca si Radu...este mult prea diplomat pentru o asemnea denumire golaneasca...probabil "inteleptul forumului" sau "batranul si marea" ar merge mai bine  lol:D

Editat de bogdivaio (2010-06-11 08:28)

5

bogdivaio A scris:

eu zic ca e putin vulgar forumlata denumirea pentru un asemenea domn ca si Radu...probabil "inteleptul forumului" sau "batranul si marea" ar merge mai bine  lol:D

Bogdane, esti culmea! lol In loc sa ma sustii in incercarea de a scapa de povara noului calificativ, tu agravezi situatia. lol

Bogdane, esti culmea!  In loc sa ma sustii in incercarea de a scapa de povara noului calificativ, tu agravezi situatia.

Militez impotriva noilor denumiri!..JOS!JOS!JOS! cu ele "Diamantul" la putere !!!:lol::lol::lol:

P.S.Radu e mai bine asa?!..cum ma descurc?! lol

Editat de bogdivaio (2010-06-11 08:30)

7

bogdivaio A scris:

Bogdane, esti culmea!  In loc sa ma sustii in incercarea de a scapa de povara noului calificativ, tu agravezi situatia.

Militez impotriva noilor denumiri!..JOS!JOS!JOS! cu ele "Diamantul" la putere !!!:lol::lol::lol:

P.S.Radu e mai bine asa?!..cum ma descurc?! lol

Ma bucur tare, ca ai inteles lol lol lol

8

sunt curios ce au razvan 35 si aqua, ma rog, daca au tot avertizat sau altceva mai interesant.

9

aaaaa....super tare ideea cu atribuirea unor noi "calificative"..... pey ce eu ma compar cu Costi, Narcis, Merlin, Marian (nu-i mai stiu nr) etcetcetc...... sunt mult mai mare acvarist de cat ei.....:lol::lol::lol:

?

10

da nu prea da bine..."cel mai bazat dintre bazati", macar daca era cu litera mari si bold! lol:lol::lol:

11

pelly67 A scris:

da nu prea da bine..."cel mai bazat dintre bazati", macar daca era cu litera mari si bold! lol:lol::lol:

hai mey pelly..ce naiba?!?!?!? cum ai putut uita: sa fie si subliniat si putin inclinat..... wink

?

12

da da....ce ne-o fi umplut frigiderul Radu tonguelol:P:lol:

13

mare noroc ca ne cunoaste activitatea cerebrala ....si stie care parte a crbl-ului a scris.....vb lui bogdivaio: kokos, bad boy... bad boy lol:lol::lol:

idem for u

Editat de kokos (2010-06-11 12:41)

?

14

kokos A scris:

mare noroc ca ne cunoaste activitatea cerebrala ....si stie care parte a crbl-ului a scris.....vb lui bogdivaio: kokos, bad boy... bad boy lol:lol::lol:

idem for u

Mai ghidusilor, nici voi nu vreti (pelly si kokos) sa ma ajutati? Voua vi se pare "fericita" noua departajare? lol
Eu zic sa ne oprim aici, Florin va sti cu siguranta ce trebuie sa faca. Am mare increde in discernamintul lui.

Editat de Baracuda (2010-06-11 14:36)

15

pelly67 A scris:

da da....ce ne-o fi umplut frigiderul Radu tonguelol:P:lol:

Tie ti l-am umplut sigur cu Barclaya, de restul nu ma ocup... lol

16

kokos A scris:

idem for u

Sigur ca va monitorizez (daca la mine se refera afirmatia), trebuie sa-mi primenesc neuronii dupa campania "aqua" lol

Editat de Baracuda (2010-06-11 14:56)

17

no ca am comiso si pe asta. nu are rost sa il certati pe florin pt ca eu ma-am jucat prin administrare.imi cer scuze pt cei care i-am lezat. multumesc de intelegere.

18

eu as zice ca s-ar putea schimba denumirile gradelor cu unele mai potrivite pentru acvaristica...gen o scala gradata orizontala cu niste pesti,sa zicem 6 clown fish sa fi maxim..eu zic ca o sa fie mult mai sugestiv big_smile

19

da sau de genu...coinac - mucea - la pubertate - flacau -....etc lol:lol::lol::lol::lol:

20

pelly67 A scris:

da sau de genu...coinac - mucea - la pubertate - flacau -....etc lol:lol::lol::lol::lol:

smile)))) Bine ca nu ai zis coniac - vodka - palinca... smile)