Subiect: Upgrade forum + Skin nou
Mie imi place mult noul skin al forumului 
insa o sa imi ia ceva sa ma obijnuiesc !
Editat de pisulica (2010-06-12 21:16)
Viata este frumoasa dar nu stim sa ne bucuram de ea !
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acum poti adauga un album nou Aici
Nou: Harta siteului
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Mie imi place mult noul skin al forumului 
insa o sa imi ia ceva sa ma obijnuiesc !
Editat de pisulica (2010-06-12 21:16)
Doar sugestii, păreri nu? Cei drept arata mai bine ca și culoare, mai sunt încă dezactivate unele facilități după cum spune și titlul! Nu știu de ce diacriticele nu se mai vad la mesajele vechi, eu personal le foloseam și acum pe unde am postat este varza totul!(plus pozele care nu se mai vad!) Apoi mai este acea mânuța în sus și în jos. De principiu oricine știe ce reprezinta, chestia este când o folosim ?Ar mai fi însă sa așteptăm și forma finala!
PS. mai multe icon-uri și mai sugestive!
Editat de pelly67 (2010-06-12 19:27)
am observat ca manutele alea doua reperezinta reputatia ...deci Paul imi esti dator cu unul pozitiv 
Editat de bogdivaio (2010-06-12 19:55)
mie imi convine mai mult faptul ca ,atunci cand postezi,nu mai arata bulina albastra lin dreptul topicului ca si cum nu l-ai fi citit....inainte aparea bulina albastra chiar daca ai fost tu ultimul poster si ai citit topicul de o gramada de ori...
Buna la toata lumea!
Sunt programatorul care se ocupa de acvariidevis. Pe mine sa ma injurati cand nu merg scripturile
Am reusit sa facem upgrade la forum. Avem la dispozitie ultima versiune de punBB. Versiunea veche nu mai facea fata noilor cerinte de ceva vreme - nu am putut reutiliza nici skinul din ea de aceea avem si un skin mai frumos 
Momentan nu merg toate functiile forumului si mai sunt probleme (diacriticele de ex) dar speram sa le rezolvam cat de repede posibil.
Odata cu upgrade-ul am adaugat si 2 noi functii: reputatie si etichete pentru subiect (o sa le explicam detaliat dupa ce rezolvam problemele existente).
Imaginile din mesaje nu s-au pierdut lucram la modificarea scripturilor a.i. sa apara.
Desi este o problema cu diacriticile din mesajele vechi si din semnaturi puteti folosi diacriticile pentru a scrie fara probleme.
Ne cerem scuze pentru inconveninte! Speram sa va placa noul forum.
Weekend placut!
halo !
cum se pun frate poze !!!!!!!!!!!!!!
cum se pun poze unde ?
halo !
cum se pun frate poze !!!!!!!!!!!!!!
tocmai sa scris si este si ca titlu : unele functionalitati sunt temporar dezactivate!!!
vrei sa iti desenez ??
se pot pune poze..se incarca pe un site care suporta(www.imageshack.us) si folosind BB-codes pentru postarea pe forum!
aa deci nu functioneaza optiunea de pus poze....atunci folosesc prostia de imageshack ca n-am incotro......
Mie una imi placea mai mult un skin pe o culoare mai inchisa putin. Asa pe alb mi se pare tare obositor...
De fapt, acum dupa ce am stat si am citit mai mult rectific. E groaznic noul skin. Foooooarte obositor si greu de urmarit. Nu`mi place deloc deloc...
Editat de Cezara (2010-06-14 13:12)
nu stiu cum poti sa spui asa
...e chiar mult mai bine structurat ca si primul si mai accesibil..e chiar foarte misto..mna fiecare cu opinia lui 
Editat de bogdivaio (2010-06-14 13:20)
Pai in primul rand culoarea deranjeaza, e obositoare, e prea multa "lumina". Si nu`mi dau seama ce s`a schimbat, ca nu`mi mai sar asa repede detaliile in ochi, gen ce scris sub avatarul fiecaruia, sau cand cauti rapid printre subiectele de la o sectiune...in fine...mi se pare mult mai "greu" de citit.
Apoi draga Cezara tu vrei sa fi un gen de "Gica contra" ?!
... e chiar bine ca e mai luminos ca nu trebuie sa te chiorasti,iasa albastru mai bine in evidenta..meniul mutat sus ajuta mult...e foarte usor de citit chiar pare mai aerisit...o sa te obisnuiesti cu el si ai sa vezi ca e mult mai bine 
Bineee...pana atunci eu dispar sa ma plang la sefu` suprem...gata. Iau atitudine:))
Asa,asa misca-ti poponeata de pe buturuga aia si fa revolutie

Editat de bogdivaio (2010-06-14 13:37)
Se vad pozele din mesajele vechi. Inca putin si dam drumul si la posibilitatea de a adauga imagini.
Mie una imi placea mai mult un skin pe o culoare mai inchisa putin. Asa pe alb mi se pare tare obositor...
De fapt, acum dupa ce am stat si am citit mai mult rectific. E groaznic noul skin. Foooooarte obositor si greu de urmarit. Nu`mi place deloc deloc...
offf fetele astea imi mananca ficatii, au venit peste mine pana si pe plaja cand eram in concediu sa se planga ca nu le place noul forum. o sa vad ce pot face pt voi fetelor, promit ca fac tot ce imi sta in putinta. alte nemultumiti?
Rezolvata si problema albului szgarietor la ochi ctrl+F5 pentru update in caz ca nu se vede modificarea. Mai sunt ceva culori de aranjat pe la chenare.
Mesajele private vechi sa le pun sau nu sunt asa de importante?
Nu sefu`. Gata s`a rezolvat. Multumim pisulica pentru modificare:D
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj